elven Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Καλά ιό έβαλες πας καλά ρε; Ωχχχχχχ λάθος link,τώρα πας αναγκαστικά για format. Aυτό το link εγκαθιστά ένα layer πάνω στο fsb με αποτέλεσμα το firewire να βγάζει διπλή είσοδο data segment acknowledgmen tκαι μπλοκάρει το terminate session manger episkope radio. Μόνο αν ξέρεις C και γράψεις μια υπορουτίνα address bar achievement θα φύγει(και αυτό όχι στανταρ,εξαρτάται τι buffer έχει το C:\WINDOWS]system32 εγκατεστημένο στο group policies του administrator. Sorry πάντως ε
jason_rethymno Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ωχχχχχχ λάθος link,τώρα πας αναγκαστικά για format.Aυτό το link εγκαθιστά ένα layer πάνω στο fsb με αποτέλεσμα το firewire να βγάζει διπλή είσοδο data segment acknowledgmen tκαι μπλοκάρει το terminate session manger episkope radio. Μόνο αν ξέρεις C και γράψεις μια υπορουτίνα address bar achievement θα φύγει(και αυτό όχι στανταρ,εξαρτάται τι buffer έχει το C:\WINDOWS]system32 εγκατεστημένο στο group policies του administrator. Sorry πάντως ε ΘΑ ΣΕ.........................
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ο τυπάς που το έγραψε έχει χιούμορ πάντως παραδεχτείτε το και άπλετο ελεύθερο χρόνο επίσης
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 και άπλετο ελεύθερο χρόνο επίσης Tο ένα συνεπάγεται με το άλλο:Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς πόσα μποφόρ θα έχει αύριο και μεθαύριο στο αιγαίο , γιατί με το poseidwn και το meteo.gr δεν βρίσκω άκρη.
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τελικά χωρίς το λεξικό του firefox κάνω ένα κάρο ορθογραφικά, ενώ στο pc της δουλειάς ή στο pc μου που είναι εγκατεστημένο δεν κάνω τόσα....(ανασφάλειες..:Ρ) Πόσο σε νιώθω ρε φίλε... Καλά ιό έβαλες πας καλά ρε; ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μην τον δίνεις έτσι στεγνά ρε liopyr XA ! Ποιός μιλάει ! Ο Κος 0,0000001 % υγρασία... κοίτα ρε το λαμόγιο εγώ ανεβοκατέβαινα σκάλες και ένωνα καλώδια άλλον ευχαριστεί.. φτού σου ρα ωστόσο μπράβο στον πουλίνο.... ...έτσι είναι ρε Πάνο σ' αυτή τη ζωή...άλλος ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, κι άλλος παίρνει τα μπράβο ...αλλά δε γαμείς - θα τον χώσεις μια βραδυνή και θα στρώσει....ξέρεις εσύ... A, και τον Πανουλη να ευχαριστησω που τον εχωσα τρεις φορες να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες αυπνος... ...μόνο άυπνος...; ...και με εξτρά μέτωπο.... την βραδυνή δεν τη γλυτώνεις πάντως Πω πω είναι ένα τσερόκι του 2000 έξω από το σπίτι και είναι όλο λάσπες...καύλα το αμάξι μιλάμε αυτό δεν είναι τίποτα...εγώ τις προάλες είδα ένα τσιράκι των mods μεσ' τη "λάσπη"... Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα κάνουν απεργία οι αγρότες; Επειδή ταξιδεύω σε 2 μέρες. όσο δεν κάνουν μπλόκο τα ψαροκάικα στα Aντικύθηρα, no worries Βασικά μένω Ρέθυμνο και θα φύγω την Παρασκευή από Χανια με πλοίο και το Σάββατο φεύγω από Αθήνα με το αεροπλάνο για Μόναχο ...στο σταθμό του Μονάχου... Eυχαριστώ (ναι εντάξει 10 χαρακτήρες) Μια τελεία να βαζες δε θα ήθελε την έξτρα παράγραφο.. [alex mode on]...TON ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΜΕ!!! [alex mode off] Πουλάει ναρκωτικα σε σχολεία... Και κυνηγάει 15 χρονες μαθητριες * φτου! με πρόλαβε. ...σε τί ακριβώς σε πρόλαβε....Για εξηγήσου γιατί είναι παρεξηγήσιμο....
jason_rethymno Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 δεν έχει iphone? θα μπαίνει από κει Για την ακρίβεια Samsung Omnia έχω. ΥΓ.Στην ερώτηση μου δεν απάντησε κανένας ,πόσα μποφόρ θα έχει;
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 για να μπαίνουμε στο πνεύμα της επανάστασης σιγά σιγά...
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άκουγα καιρό τώρα στο ράδιο αυτό ο τίτλος αυτού... Non ti scordar mai di me κατάφερα μετά από καιρό να το βρω (πολύ κουτσά και πολύ στραβά στο google) Το βρήκα λοιπόν και το αποθήκευσα σε ένα txt. Έρχομαι σπίτι και βλέπω ότι έκανα μαλακία και το έχασα. Το μόνο που θυμόμουν ήταν το "(cd version)" από το youtube video... Και με αυτό και μπόλικους συνδυασμούς κατάφερα να το βρω!!!! Το ξέρω, χεστήκατε αλλά έπρεπε να το γράψω!!! Για να σας φύγει η απορία αυτό που τελικά το βρήκε ήταν το "rai (cd version)". Τώρα πως βάζοντας αυτό βρήκε το σωστό... δεν ξέρω. Κομματάρα όμως!!!
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Με μπερδεύεις... η ειρωνεία σου έχει και εικόνα συνήθως... αλλά μήπως πάρα ήταν μαλακία το ποστ μου που ούτε εικόνα δεν αξίζει ;;; Μπερδεύτηκα...
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 @alexzzz ρε αρχηγέ δεν το έλεγες? Giusy Ferreri είναι που κέρδισε το X Factor στην Ιταλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.