Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ιό έβαλες πας καλά ρε;

Ωχχχχχχ λάθος link,τώρα πας αναγκαστικά για format.

Aυτό το link εγκαθιστά ένα layer πάνω στο fsb με αποτέλεσμα το firewire να βγάζει διπλή είσοδο data segment acknowledgmen tκαι μπλοκάρει το terminate session manger episkope radio.

Μόνο αν ξέρεις C και γράψεις μια υπορουτίνα address bar achievement θα φύγει(και αυτό όχι στανταρ,εξαρτάται τι buffer έχει το C:\WINDOWS]system32 εγκατεστημένο στο group policies του administrator.

Sorry πάντως ε

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωχχχχχχ λάθος link,τώρα πας αναγκαστικά για format.

Aυτό το link εγκαθιστά ένα layer πάνω στο fsb με αποτέλεσμα το firewire να βγάζει διπλή είσοδο data segment acknowledgmen tκαι μπλοκάρει το terminate session manger episkope radio.

Μόνο αν ξέρεις C και γράψεις μια υπορουτίνα address bar achievement θα φύγει(και αυτό όχι στανταρ,εξαρτάται τι buffer έχει το C:\WINDOWS]system32 εγκατεστημένο στο group policies του administrator.

Sorry πάντως ε

ΘΑ ΣΕ.........................

Δημοσ.
Τελικά χωρίς το λεξικό του firefox κάνω ένα κάρο ορθογραφικά, ενώ στο pc της δουλειάς ή στο pc μου που είναι εγκατεστημένο δεν κάνω τόσα....(ανασφάλειες..:Ρ)

Πόσο σε νιώθω ρε φίλε...

Καλά ιό έβαλες πας καλά ρε;

ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

Δημοσ.
μην τον δίνεις έτσι στεγνά ρε liopyr :P

XA ! Ποιός μιλάει ! Ο Κος 0,0000001 % υγρασία... :P

κοίτα ρε το λαμόγιο εγώ ανεβοκατέβαινα σκάλες και ένωνα καλώδια άλλον ευχαριστεί.. φτού σου ρα :lol:

ωστόσο μπράβο στον πουλίνο.... :devil:

:-D ...έτσι είναι ρε Πάνο σ' αυτή τη ζωή...άλλος ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, κι άλλος παίρνει τα μπράβο

...αλλά δε γαμείς - θα τον χώσεις μια βραδυνή και θα στρώσει....ξέρεις εσύ...:-D

A, και τον Πανουλη να ευχαριστησω που τον εχωσα τρεις φορες να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες αυπνος... :P

...μόνο άυπνος...; ...και με εξτρά μέτωπο....

την βραδυνή δεν τη γλυτώνεις πάντως :P

Πω πω είναι ένα τσερόκι του 2000 έξω από το σπίτι και είναι όλο λάσπες...καύλα το αμάξι μιλάμε :)

αυτό δεν είναι τίποτα...εγώ τις προάλες είδα ένα τσιράκι των mods μεσ' τη "λάσπη"...:-D

Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα κάνουν απεργία οι αγρότες; Επειδή ταξιδεύω σε 2 μέρες.

όσο δεν κάνουν μπλόκο τα ψαροκάικα στα Aντικύθηρα, no worries

Βασικά μένω Ρέθυμνο και θα φύγω την Παρασκευή από Χανια με πλοίο και το Σάββατο φεύγω από Αθήνα με το αεροπλάνο για Μόναχο

80472940kn3.jpg

...στο σταθμό του Μονάχου...

Eυχαριστώ (ναι εντάξει 10 χαρακτήρες)
Μια τελεία να βαζες δε θα ήθελε την έξτρα παράγραφο..

:lol:

[alex mode on]...TON ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΜΕ!!! [alex mode off]

Πουλάει ναρκωτικα σε σχολεία... Και κυνηγάει 15 χρονες μαθητριες ;)

* φτου! με πρόλαβε.

...σε τί ακριβώς σε πρόλαβε....Για εξηγήσου γιατί είναι παρεξηγήσιμο....:-)

Δημοσ.

Άκουγα καιρό τώρα στο ράδιο αυτό

ο τίτλος αυτού... Non ti scordar mai di me

κατάφερα μετά από καιρό να το βρω (πολύ κουτσά και πολύ στραβά στο google)

Το βρήκα λοιπόν και το αποθήκευσα σε ένα txt. Έρχομαι σπίτι και βλέπω ότι έκανα μαλακία και το έχασα. Το μόνο που θυμόμουν ήταν το "(cd version)" από το youtube video...

Και με αυτό και μπόλικους συνδυασμούς κατάφερα να το βρω!!!!

Το ξέρω, χεστήκατε αλλά έπρεπε να το γράψω!!!

Για να σας φύγει η απορία αυτό που τελικά το βρήκε ήταν το "rai (cd version)". Τώρα πως βάζοντας αυτό βρήκε το σωστό... δεν ξέρω.

Κομματάρα όμως!!!

Δημοσ.

Με μπερδεύεις... η ειρωνεία σου έχει και εικόνα συνήθως... αλλά μήπως πάρα ήταν μαλακία το ποστ μου που ούτε εικόνα δεν αξίζει ;;;

Μπερδεύτηκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...