alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 @alexzzz ρε αρχηγέ δεν το έλεγες? Giusy Ferreri είναι που κέρδισε το X Factor στην Ιταλία. και πως θα σου περιέγραφα το τραγούδι που ψάχνω, ρααα; Στον Δίεση το άκουγα συχνά
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ίδια φωνή με την Amy Winehouse έχει...ή αυτο που έβαλες ή το Novembre θα ακούσεις.
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το όνομα του δίσκου που έχει το Novembre;
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Gaetana το λένε edit: παω να την πέσω, κωλομέρα αυριο, 9-9 στην σχολή
soturin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 τι κρετίνοι υπάρχουνε γαμώ την πουτάνα μου! έρχομαστε με έναν φίλο μου σπίτι μετά τη σχολή, θα καθόταν κάνα δίωρο. Κλειδώνει το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο σε ένα "πράμα" σιδερένιο που εμποδίζει παρκάρισμα αλλά πέφτει κιόλας για το φορτηγάκι του μαγαζιού. Εννιάμιση με εντεκάμιση το βράδυ. Φεύγοντας το βρίσκει να του το χουν κλειδώσει με άλλη αλυσίδα και να μην μπορεί να το πάρει, χωρίς καν κάποιο σημείωμα ή τηλέφωνο. Μένει και στου διαόλου τον κώλο... γελοίοι
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Έτσι ώστε αύριο με νταηλίκι να του την πούνε...
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τι κρετίνοι υπάρχουνε γαμώ την πουτάνα μου! έρχομαστε με έναν φίλο μου σπίτι μετά τη σχολή, θα καθόταν κάνα δίωρο. Κλειδώνει το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο σε ένα "πράμα" σιδερένιο που εμποδίζει παρκάρισμα αλλά πέφτει κιόλας για το φορτηγάκι του μαγαζιού. Εννιάμιση με εντεκάμιση το βράδυ. Φεύγοντας το βρίσκει να του το χουν κλειδώσει με άλλη αλυσίδα και να μην μπορεί να το πάρει, χωρίς καν κάποιο σημείωμα ή τηλέφωνο. Μένει και στου διαόλου τον κώλο... γελοίοι Κόβεις την αλυσίδα και arivederchi roma.! Ευθαρσώς φυσικά:Ρ Του αφήνεις και ένα σημείωμα "Παράπονα διαμαρτυρίες καλέστε: 100" και φεύγεις κύριος
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 I couldn'nt agree more with status... Alexzzz το novembre είναι μούφα ωρέ... :\ Άκου κάνα ramazzotti να γουστάρεις ;p
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Alexzzz το novembre είναι μούφα ωρέ... :\ Άκου κάνα ramazzotti να γουστάρεις ;p Δεν το έβαλα ακόμα για κατέβασμα γιατί μόλις ανακάλυψα ένα τραγούδι του Θηβαίου που δεν είχα... από έναν δίσκο των Active Member και κατεβάζω αυτό... Να μην μπω καν στον κόπο;;;
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Έτσι ώστε αύριο με νταηλίκι να του την πούνε... their whatever argument will be invalid, εξαρχής για 2 ώρες θα το άφηνε, πώς αποφασίζουν έτσι αυτοί; Κόβεις την αλυσίδα και arivederchi roma.!Ευθαρσώς φυσικά:Ρ πώς ρε μαν κόβεις την αλυσίδα, δεν είναι και κάτι που είναι πάντα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 και κατεβάζω[/b] αυτό... ; Κατεβαζω!! Τι λεξεις ειναι αυτες? Πρεπει να συμπληρώσεις το νόμιμα!
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 their whatever argument will be invalid, εξαρχής για 2 ώρες θα το άφηνε, πώς αποφασίζουν έτσι αυτοί; Εννοείται ρε... μαζί σου είμαι. Αλλά ξέρεις τώρα πως θα γίνει... κλασσικά... "Ρε φιλαράκ' πως την είδες την δουλειά να ουμ και ετς"... Κατεβαζω!! Τι λεξεις ειναι αυτες?Πρεπει να συμπληρώσεις το νόμιμα! Νόμιμα ρε φίλε .... με τον rapidshare account μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.