empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ο φίλος σου άφησε κανά χαρτάκι με το τηλέφωνό του όταν το κλείδωσε ή σκέφτηκε 'ντάξ' μωρέ σμπούτσαμ; Δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του ο άλλος και να μαντέψει πόσες ώρες θα αφήσει ο μάστορας το ποδήλατό του κλειδωμένο εκεί. Απ' ότι φαίνεται ενοχλούσε και του το κλείδωσε και καλά έκανε, γαμάτος αυτός που το σκέφτηκε.
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 their whatever argument will be invalid, εξαρχής για 2 ώρες θα το άφηνε, πώς αποφασίζουν έτσι αυτοί; πώς ρε μαν κόβεις την αλυσίδα, δεν είναι και κάτι που είναι πάντα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κόντρα σίδερο στο λουκέτο η στον ένα κρίκο και τσακ...ελεύθερο σαν πουλάκι !
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ο φίλος σου άφησε κανά χαρτάκι με το τηλέφωνό του όταν το κλείδωσε ή σκέφτηκε 'ντάξ' μωρέ σμπούτσαμ; Δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του ο άλλος και να μαντέψει πόσες ώρες θα αφήσει ο μάστορας το ποδήλατό του κλειδωμένο εκεί. Απ' ότι φαίνεται ενοχλούσε και του το κλείδωσε και καλά έκανε, γαμάτος αυτός που το σκέφτηκε. εννοείται άφησε και δεν έκανε καλά ο άλλος, μη λέμε κι ότι θέλουμε κόντρα σίδερο στο λουκέτο η στον ένα κρίκο και τσακ...ελεύθερο σαν πουλάκι ! είναι και οι τσιμπά ένα τετράγωνο δίπλα γενικά
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εννοείται άφησε και δεν έκανε καλά ο άλλος, μη λέμε κι ότι θέλουμε Δεν είπες πριν ότι ο φίλος σου άφησε χαρτάκι, μύρισα τα νύχια μου αλλά δεν μπόρεσα να το μαντέψω... μάλλον έπρεπε να ρίξω τα φασόλια. Πάρτε αλυσίδα και κλείστε την πόρτα του μαγαζιού του τότε.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τι σκατά σήμερα... δεύτερη φορά που ποστάρω σε λάθος τόπικ...
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αντε καληνυχτα. Εχουμε και δουλείες αυριο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 [καφρίλα mode on]Παιδιά και οι 10.000 έμειναν στο δρόμο,κάηκαν και τα 5 σπίτια. [καφρίλα mode off] Απορώ πως δεν έχει κλειδωθεί, link ήμουνα στα πρόθυρα του end task αν κράταγες το Enter συνέχεια πατημένο θα τέλειωνε σε χρόνο dt
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν είπες πριν ότι ο φίλος σου άφησε χαρτάκι, μύρισα τα νύχια μου αλλά δεν μπόρεσα να το μαντέψω... μάλλον έπρεπε να ρίξω τα φασόλια. Πάρτε αλυσίδα και κλείστε την πόρτα του μαγαζιού του τότε. πρέπει να σαι μεγάλος καθυστερημένος το τι θα έκανε ο φίλος μου από κει και έπειτα έκρινε το κατά πόσο ήταν σωστό ή όχι το να του το κλειδώσουν;
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δε διάβαζες στο δημοτικό και δεν μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματά μου αλλά ούτε και να συντάξεις προτάσεις που να βγάζουν νόημα. Κρίμα. Μήπως έμεινες καμιά χρονιά στο δημοτικό; Το έβγαλες; Αν ναι, με πόσο;
elven Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Την έχω μεγαλύτερη, έχω και μαύρη ζώνη στα κομπιούτερς
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πλακωθείτε να γουστάρουμε... Άλεξ όχι δεν είναι χάλια ωρε.. αλλα δεν είναι και καμια τρέλα.. Η ιταλική μουσική έχει πολύ καλύτερα πράγματικα απο το κουραστικό novembre ;p Btw το καινούριο msn πρέπει να απευθύνεται σε παιδια νηπιαγωγείου... Δεν eξηγούνται αλλιώς τόσα χρώματα και κακό :| Kai to A-patch είναι λειψό :\
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 πρέπει να σαι μεγάλος καθυστερημένος Μα αφού με είπε ΜΕΓΑΛΟ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.