alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κλαϊν είσαι μλκς... (άντε μπας και δούμε κάνα σωστό καυγά)
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κλαϊν είσαι μλκς... (άντε μπας και δούμε κάνα σωστό καυγά) Aν ο κλαϊν είναι μαλάκας εσύ είσαι ο αρχηγός ρε:Ρ
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οι λόγοι που δεν το συνεχίζω α) κάνουμε το τόσο ΤΟΣΟ β) είσαι linuxάς άρα κρατάω μια πισινή ότι αντιμετωπίζω λογικό άνθρωπο γ) εγώ ήθελα βορρά νότο μάχη και δε μου κάναν το χατήρι, δε θα τους το κάνω και γω
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στα διάλα... δεν είστε για τίποτα... ούτε καν για καυγά... ουτέ καν, καν.... Πάω για ύπνο... τουμοροου τα υπόλοιπα
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στα διάλα... δεν είστε για τίποτα... ούτε καν για καυγά... ουτέ καν, καν.... Πάω για ύπνο... τουμοροου τα υπόλοιπα Στα τσακίδια τζιτζιφιόνγκο :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ti ζωα που ειστε! Γινεται καυγάς και δεν με φωνάζετε; την παλεύετε;
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ti ζωα που ειστε! Γινεται καυγάς και δεν με φωνάζετε; την παλεύετε; Ε τι να του πω αφού κότεψε....να τον δείρω; θα πονέσει :Ρ γιαλαντζί τσαμπουκάς αίσχος όνειδος "Φαυλεπίφαυλοι" πες το :Ρ
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οι λόγοι που δεν το συνεχίζω α) κάνουμε το τόσο ΤΟΣΟ β) είσαι linuxάς άρα κρατάω μια πισινή ότι αντιμετωπίζω λογικό άνθρωπο γ) εγώ ήθελα βορρά νότο μάχη και δε μου κάναν το χατήρι, δε θα τους το κάνω και γω μα εδώ υπάρχουν δαχτυλίδια και τρόμπες για να κάνουμε τον τόσο ΤΟΣΟ λογικότατος, έξυπνος και ο πιο όμορφος μοναχογιός της μάνας μου (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) to be or not to be (βασικά δεν κατάλαβα τι λες)
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ε τι να του πω αφού κότεψε....να τον δείρω; θα πονέσει :Ρ "Φαυλεπίφαυλοι" πες το :Ρ Χεστης....
Freakster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Χεστης.... ναι αλλά ποιός από τους δυο; προσβοοοοοοοοοοοοολααααααααααααααα προσ βο λα (όλοι μαζί!)
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οι λόγοι που δεν το συνεχίζω α) κάνουμε το τόσο ΤΟΣΟ β) είσαι linuxάς άρα κρατάω μια πισινή ότι αντιμετωπίζω λογικό άνθρωπο γ) εγώ ήθελα βορρά νότο μάχη και δε μου κάναν το χατήρι, δε θα τους το κάνω και γω Υπονοείς ότι είμαστε παράλογοι; :Ρ
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Υπονοείς ότι είμαστε παράλογοι; :Ρ υπονοώ; btw για όσους διψάνε για αίμα, είμαι τσατισμένος ήδη με το συμβάν, όρεξη να ασχοληθώ με έναν που βρίσκει αφορμή να κάνει πλακίτσα δεν έχω, όταν ήθελα αίμα εγώ μιλούσατε για προφορές γέρου ροδίτη και γω δεν ξέρω τι, σιχτιρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.