status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχει εταιρεία χωρίς ρουφιάνους ρε! Υπάρχουν παντού και συχνά είναι άτομα υπεράνω υποψίας. Για αυτό πάντα να προσέχεται τι λέτε και σε ποιους. άσε στο τσακ είμαι να αρχίσω να ρίχνω χριστούς Παναγίες και ιερατικές συνόδους..
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ρουφιάνο δεν είχαμε, ρουφιάνο αποκτήσαμε στην εταιρία...ωραίοι είμαστε... Σε σας δουλεύει ο Θρες;
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σε σας δουλεύει ο Θρες; άσε..σοβαρά τώρα τα έχω πάρει άσχημα..την τύχη μου μέσα...
Achilles Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σε σας δουλεύει ο Θρες; Μπορεί να έχει κολλητούς στην Κρήτη. άσε..σοβαρά τώρα τα έχω πάρει άσχημα..την τύχη μου μέσα... Μια είναι η λύση για τους ρουφ. Ξύλο και μαμήσι. Την κακημέρα μου σε όλους.
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στατους αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κάνε και συ κάνα report τώρα... Μπορείς!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αυτός ο Thresh που βόσκει όταν το Offtopic τον χρειάζεται? τρίτο χωράφι αριστερά...
Achilles Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Χαμένος στα πεύκα. Κωλοβδομάδα. Κωλομήνας. Κωλοχρονιά. Μου φαίνεται θα πάω σε κάνα κωλόμπαρο, να χαλαρώσω.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μου φαίνεται θα πάω σε κάνα κωλόμπαρο, να χαλαρώσω. Ε, καλα... αφού θέλεις παρέα θα έρθω...
Achilles Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ήταν αυτονόητη η πρόσκληση. Να μην γράφουμε και πολλά πολλά και μας την πει κανένας κάφρος.
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στατους αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κάνε και συ κάνα report τώρα...Μπορείς! Οι ενδοεταιρικοί ρουφιάνοι δεν γίνονται report εδώ πέρα..
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ήταν αυτονόητη η πρόσκληση. Η πρόσκληση ίσως... η αυτοπρόσκληση όμως... ; Οι ενδοεταιρικοί ρουφιάνοι δεν γίνονται report εδώ πέρα.. Ναι άλλα θα ξεθυμάνεις...
status Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 γάμησε τα..ειδικά αν ο ρουφιάνος έχει βυζιά και είναι γένους θηλυκού, έτσι μου έρχετε να της σκάσω στα μούτρα κανένα πληκτρολόγιο.
Achilles Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 γάμησε τα..ειδικά αν ο ρουφιάνος έχει βυζιά και είναι γένους θηλυκού, έτσι μου έρχετε να της σκάσω στα μούτρα κανένα πληκτρολόγιο. Μια είναι η λύση για τους ρουφ. Ξύλο και μαμήσι. Γιατί δεν ακολουθείς την συμβουλή μου; Δεν λέει η τύπισσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.