Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι θα μοντάρεις;; :whistle:

το περιοδικό... 16σέλιδα... αν μπορούσα θα τα πετούσα στον αέρα και όπως σκάσουν κάτω θα έβαζα....

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 03 : 03 : 05-----

Την μέση του. :-D

Αυτήν θα μου την μοντάρει ο Μάου Τσε Φρίγκξτερ... Ευρωπαίος μαχητής πολεμικών τεχνων, με φωτογραφικές γνώσεις, που έχει αποσυρθεί και πλέον φτιάχνει τις μέσες μας.

Δημοσ.
Την μέση του. :-D

πίστεψε με, αν του μόνταρα τη μέση δε θα βαριόταν, (ice) spray and (sudden) stretch = :confused::confused::cry::cry::X

το περιοδικό... 16σέλιδα... αν μπορούσα θα τα πετούσα στον αέρα και όπως σκάσουν κάτω θα έβαζα....

Έλα ρε, γιατί παραπονιέσαι, λίγη uhu, ένα ψαλιδάκι και έτοιμο :P όχι ότι η δικιά σου ιδέα ήταν άσχημη. :lol:

ώρα για ύπνο μου φαίνεται..

Δημοσ.

Αλεξ η οθονη αρχισε να αναβοσβηνει και μετα δεν ανοιγε καθολου. Μετα ανοιγε οποτε ηθελε... Τελικα απο οτι καταλαβα ειχε προβλημα με το ρευμα... μαλλον...

Aκιλις κανενας ρατσισμος ρε :P και εγω ειχα πιασει τα 100 καποτε :o αλλά με εκεινον τον συγκεκριμενο εχω πολλά θεματα να "συζητησω"...

Δημοσ.

Ρε οι μισοί πελάτες δεν μιλιούνται με τους άλλους μισους... πρέπει να τους βάλω έτσι ώστε να μην είναι απέναντι. Κάποιοι λίγοι θέλουν να είναι μαζί... αλλά έχουν άσχετα οχήματα...

ωωωωχχχχχ... άντε να πάω

Δημοσ.

Πανε 8 χρονια απο τοτε και ειναι σε αλλη πολη αλλά κατι θα γίνει... Αν ειναι για μια καλη συζητηση :-)

Freakster ωστε πιανει αυτη η μα...ια που σε σηκωνει ο αλλος και ακουγονται ολα τα κοκκαλα της σπονδυλικης στηλης σαν να σπανε...

Δημοσ.
Πανε 8 χρονια απο τοτε και ειναι σε αλλη πολη αλλά κατι θα γίνει... Αν ειναι για μια καλη συζητηση :-)

Freakster ωστε πιανει αυτη η μα...ια που σε σηκωνει ο αλλος και ακουγονται ολα τα κοκκαλα της σπονδυλικης στηλης σαν να σπανε...

Ναι αμέ, αποσυμπίεση σπονδυλικής.. Αρκεί να μην έχεις τίποτα άλλο υποβόσκον :fear:

Δημοσ.
Λοιπόν παιδια εγώ φεύγω σήμερα τελικά ξεκινάω το ταξίδι για μόναχο.

Τα λέμε .Να περνάτε καλά.

Εις το επανιδείν..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί δεν θα το αντέξω αν ξαναγράψεις για το ίδιο ταξίδι :cry:

Δημοσ.

Γεια σου JR! Και μην ξεχασεις να φερεις μαγνητακια για το ψυγείο!!!

μια παλια οσφυαλγία μετράει; και μια υποψια κυστης που ερχεται και φευγει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...