Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσφυαλγία = σύμπτωμα όχι πάθηση (δλδ κάτι ύποπτο παίζει).. κάπου εδώ κάνω μόκο.. :X Πρέπει να πας να το κοιτάξεις.

Πιθανό να είναι από την κύστη; Και σε αυτή τη περίπτωση συμπίεση/αποσυμπίεση δεν κάνει καλό, μπορεί να χειροτερέψει το πρόβλημα (από συζήτηση με καθηγητή αυτό, δεν το έχω δει σε βιβλίο) :fear:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόνος που δεν έχει περάσει εδώ και ένα χρόνο μετά από δυνατό σκάσιμο στο παγωμένο έδαφος μετά από απόκρουση όντας "κρύος";;;

Ο Φυσιοθεραπευτής που είχα πάει μου είπε ότι πρόκειται για σύσπαση του μυ και θα περάσει... αλλά δεν...

Δημοσ.

Πιθανώς! Τραυματισμός που με τη σειρά του άφησε σημείο πυροδότησης στο μυ το οποίο κουράζει τον μυ λόγω συνεχούς σπασμού/πόνου κ.τ.λ. και διατηρείται..

Δεν περνάει μόνο του αυτό.. :S Δε δοκιμάζεις δεύτερο φουθού;

Γενικά .. μην τα αφήνετε αυτά .. Τα βλέπετε ως "μικροπροβλήματα".. αλλά έτσι ξεκινούν οι χιονοστιβάδες.. Πόνος>σύνδρομο στάσης>αναπνευστική ανεπάρκεια>θυμαράκια ανάποδα :P

Καλά, φρικστερ = μπαμπούλας, αλλά προσέχουμε για να έχουμε.. Είπε η γιαγιά μου..

Δημοσ.

Είπαμε, τηλεϊατρική = λέφτερμαν :P

Αλλά που θα βρεις φωτοτυπικό να σκανάρει την πλάτη σου να του τη στείλεις να βγάλει διάγνωση;

Δημοσ.
Είπαμε, τηλεϊατρική = λέφτερμαν :P

Αλλά που θα βρεις φωτοτυπικό να σκανάρει την πλάτη σου να του τη στείλεις να βγάλει διάγνωση;

Θα πάω και σε τρίτο... για τα τυπικά. Θα του πω "εμένα ο Φρίξτερ μου τα εξήγησε, άκου να σου πω..."

Δημοσ.
Θα πάω και σε τρίτο... για τα τυπικά. Θα του πω "εμένα ο Φρίξτερ μου τα εξήγησε, άκου να σου πω..."

Πες του ότι συνεργάζεσαι στενά με τιμ ιατρών για το θέμα και απλά πήγες σ'αυτόν για μια άποψη από εξωτερικό παρατηρητή :lol:

Δημοσ.

"Εσένα σε θέλω μόνο για τα φάρμακα..."

Σοβαρά πάντως πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα να πάω... μαλακίες κάνω.

Δημοσ.
...Γενικά .. μην τα αφήνετε αυτά .. Τα βλέπετε ως "μικροπροβλήματα".. αλλά έτσι ξεκινούν οι χιονοστιβάδες.. Πόνος>σύνδρομο στάσης>αναπνευστική ανεπάρκεια>θυμαράκια ανάποδα :P ...

Πω πω! Τέτοια αναβάθμιση της σχολής φουθου μέσα σε λίγα χρόνια δεν την περίμενα! Η νέα γενιά φουθου θα αφήσει ιστορία!

μια παλια οσφυαλγία μετράει; και μια υποψια κυστης που ερχεται και φευγει;

τι είναι η "κύστη που έρχεται και φεύγει" σύντροφε συνεπαναστάτη συναγωνιστή, αδέρφι μου αλήτη πουλί; Μήπως καταλάβω και μπορέσω να βοηθήσω... :-)

α, μην το ξεχάσω: ευχαριστώ πολύ τον σύντροφο συνεπαναστάτη συναγωνιστή αλλά επιπλέον και συνάδερφο συμφυσικοθεραπευτή freakster για την υποστήριξη και διαφήμιση της "τηλεχειρουργικής", δικής μου αποκλειστικής παγκόσμιας πατέντας. Η ανταπόκριση είναι καθολική. Συνάδερφε, κάτω από το τραπέζι θα βρεις κάτι για σένα :-)

Δημοσ.
Πω πω! Τέτοια αναβάθμιση της σχολής φουθου μέσα σε λίγα χρόνια δεν την περίμενα! Η νέα γενιά φουθου θα αφήσει ιστορία!

Πλέον και με δίπλωμα εργολάβου κηδειών :devil:

@something-κάτω-από-το-τραπέζι

ω μα ευχαριστώ δεν ήταν ανάγκη

346951%7EMan-in-Sunglasses-with-Dollar-Signs-Posters.jpg

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα... μια φορα σε μαγνητικη μου ειπαν οτι υπάρχει υποψια μικρης κυστης αναμεσα σε 2 σπονδυλους και στην επομενη 6-7 μηνες μετα δεν βρηκαν κατι...

Δημοσ.
Ειλικρινα δεν εχω ιδεα... μια φορα σε μαγνητικη μου ειπαν οτι υπάρχει υποψια μικρης κυστης αναμεσα σε 2 σπονδυλους και στην επομενη 6-7 μηνες μετα δεν βρηκαν κατι...

δεν έχω συναντήσει ποτέ κύστη ανάμεσα σε σπονδύλους :o . Συνάδερφε, λέγε τι ξέρεις, γρήγορα. Πως μπορεί μια κύστη να έφυγε μόνη της;Εν τω μεταξύ, μαζί με την κύστη έφυγαν και τα προβλήματά σου;

τι μπορώ να σκεφτώ σαν πιθανά:

1. μήπως δεν είπαν κύστη αλλά κήλη;

2. η κύστη είναι ακόμα εκεί, αλλά ο 2ος τομογράφος ήταν γτπ και δεν την έδειξε...

3. η κύστη είναι ακόμα εκεί, αλλά ο 2ος ακτινολόγος ήταν γτπ και δεν την είδε...

4. η κύστη έφυγε, γιατί απλά οι κύστες μπορούν να φύγουν από μόνες τους, αλλά ο λέφτερμανν είναι γτπ και δεν το ξέρει...

Επιφυλάσσομαι. Θα το ψάξω ενδελεχώς...

Δημοσ.
:o . Συνάδερφε, λέγε τι ξέρεις, γρήγορα. Πως μπορεί μια κύστη να έφυγε μόνη της;

Ίσως δεν της άρεσε το περιβάλλον; Οι ώρες εργασίας;

Πάω στη γωνία μου να ρουφήξω το αυγό μου τώρα :whistle:

αφιερωμένο στον Τουφ

3218089690_e3ca8c4d6d.jpg?v=0

Δημοσ.
λες να μου είπαν κήλη; δεν θυμαμαι...

Το θεμα ειναι οτι η μεση δεν ποναει πια... Εκτος αν κλεισω 15ωρο στο pc.

νομίζω το πιθανότερο είναι να ήταν κήλη... Θα ξεφυλλίσω τα κιτάπια μου να δω τι μπορεί να παίζει με κύστες το απόγευμα στην δουλειά. Σε λίγο δηλαδή, γιατί για εκεί είμαι...

Α, αν μετά από 15 ώρες στο πισι πονάει μόνο η μέση σου, ευχαριστημένος να είσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...