soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Spoiler Alert, Do NOT Read, (βρε δε πα να ρίντ κιόλας) L is for the coffin Locke is in... O is for the only Jack i see.. S is so but so... fucking awesome show T is too much awesome, i can't hear you from the sound of awesome...
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Απ' ότι φαίνεται και ο soturin βαριέται. Τι έγινε με το ποδήλατο;
teo64x Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Spoiler Alert, Do NOT Read, (βρε δε πα να ρίντ κιόλας) L is for the coffin Locke is in... O is for the only Jack i see.. S is so but so... fucking awesome show T is too much awesome, i can't hear you from the sound of awesome... Obvious boredom is obvious. Άλφα.
soturin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Απ' ότι φαίνεται και ο soturin βαριέται. Τι έγινε με το ποδήλατο; Από το μαγαζί ήταν, οι οποίοι είχαν δουλειά ένα τέταρτο πριν φύγει ο φίλος μου στις 11, και κουβαλούσαν στο ξεφόρτωμα επειδή εμπόδισε. Δεκτό, δεν θα το βάζουμε ποτέ εκεί, αλλά μας λέει συνέχεια κλειδώνουν ποδήλατα, λέμε "βάλτε μια ταμπελίτσα/χαρτάκι να λέει όχι ποδήλατα 24/7", ΟΧΙ, να μην τα βάλουν! Αμα δεν καταλαβαίνουν σορυ για χτες αλλά ήμουν τσατισμένος και σχολίαζες κάπως κι εσύ Obvious boredom is obvious.Άλφα. epic excitement is epic (εγώ με λευκά ελληνικά βάζω "τοκεν"
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 χμ...μόλις γύρησα σπίτι...τελικά δεν ήτανε 9-9 αλλά 9-8 + 2 εργαστήρια + 1 μερίδα μουσακά(7χ7) + άπειρα καντίλια για μια αναφορά που στο τέλος ήταν λάθος...κωλομέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.