status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 το ιδιο επαθα κι εγω..και δεν εχει και κινηση σημερα στο τοπικ άστα να πάνε.:Ρ
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 κρις!!!τωρα που δεν υπαρχει κανεις αλλος θα σου μιλησω!!! αυτή η Λουλού δεν θα μάθει ποτέ .....
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Όποιο φόρουμ και αν σηκώσεις νετ-καφετζή θα βρείς από κάτω..:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 κρις!!!τωρα που δεν υπαρχει κανεις αλλος θα σου μιλησω!!! Ωστε έτσι; λύση αναγκης ο κρις καλαααααα.... Vatos_Locos τι θα γίνει ρε φιλε θα δουλεψεις ποτε σε μη "Γερμανικο" νούμερο;
little loulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 αυτή η Λουλού δεν θα μάθει ποτέ ..... μα ξερω!!ξερω!!!δουλευεις σε ιντερνετ καφε μαζι με το liopyr.Μονο που εσυ εισαι βραδυνος και δουλευεις μεχρι τις 8! ΑΑΑ!!!!ξερω οτι νυσταζεις κιολας!ε? ε? ε? ειδες ποσα ξερω τελικα?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εγψ πάλι δεν είχα ιδέα... πως τα εμαθε όλα αυτα;
little loulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εγψ πάλι δεν είχα ιδέα... πως τα εμαθε όλα αυτα; χεχεχε..ολα τα ξερω εγω!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Όποιο φόρουμ και αν σηκώσεις νετ-καφετζή θα βρείς από κάτω..:Ρ Ωστε έτσι; λύση αναγκης ο κρις καλαααααα.... Vatos_Locos τι θα γίνει ρε φιλε θα δουλεψεις ποτε σε μη "Γερμανικο" νούμερο; ξεκίνησα έτσι γιατί πήγαινα ΤΕΕ αλλά τελείωσα και ξέμεινα βράδυ και η κουφάλα ο ηλιοκαμένος δεν κάνει κανένα βράδυ... μα ξερω!!ξερω!!!δουλευεις σε ιντερνετ καφε μαζι με το liopyr.Μονο που εσυ εισαι βραδυνος και δουλευεις μεχρι τις 8! ΑΑΑ!!!!ξερω οτι νυσταζεις κιολας!ε? ε? ε? ειδες ποσα ξερω τελικα? I'am complete stunned
little loulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 I'am complete stunned τα ελεγες στον status πριν κατι ωρες..κι η υπομονη!!2 ωριτσες μεινανε!!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 σε δουλεύω ρα aka παίζω τον ρόλο μου το ξέρω οτι τα έλεγα κάνω υπομονή κάνω αλλά δεν παλεύετε
little loulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 σε δουλεύω ρα aka παίζω τον ρόλο μου το ξέρω οτι τα έλεγα κάνω υπομονή κάνω αλλά δεν παλεύετε δεν ντρεπεσαι ρα να με δουλευεις? ου ρε! αληθεια σε ποιο ιντερνετ καφε δουλευεις?
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θα σου έλεγα άλλα είναι sensitive info περιορίζομαι από τον liopyr μπορεί να μην θέλει να τον εκθέσω αλλά θα κάνω μια μαύρη διαφήμιση στο μαγαζί http://www.cyberspot.gr
paschalia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 paschalia Θες να κόψεις μερικά δέντρα ή να καρφώσεις κάποιον γείτονα; Τπτ από τα 2 . Είχε γίνει μια σχετική συζήτηση και ρώτησα .
little loulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θα σου έλεγα άλλα είναι sensitive info περιορίζομαι από τον liopyr μπορεί να μην θέλει να τον εκθέσω αλλά θα κάνω μια μαύρη διαφήμιση στο μαγαζί http://www.cyberspot.gr αθηνα ειστε?γιουπι!!!να παμε για καφε!να παμε για καφε!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 δεν έρχεσαι εσύ στις βάρδιες μας να σε κεράσουμε καφέ να έχουμε να βλέπουμε και κανέναν άνθρωπο... άσχετο. ΤΙ κολώκαιρος είναι αυτός σήμερα παγάκι θα γίνω μέχρι να πάω σπίτι μου :S είναι και έτη φωτός μακριά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.