ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοείς; Α ρε Achilles!, η αργκο Αχειλλειος πτερνα σου. Image macro ειναι μια εικονα με caption συνηθως αστειο περιεχομενου, shopια ειναι η Photoshopια (shoop da whoop, Photoshoop κλουπου κλουπου)
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Α ρε Achilles!, η αργκο Αχειλλειος πτερνα σου. Image macro ειναι μια εικονα με caption συνηθως αστειο περιεχομενου, shopια ειναι η Photoshopια (shoop da whoop, Photoshoop κλουπου κλουπου) Είμαι λίγο νιούφης σε αυτά. Μάλλον δεν ανοίγει σε μένα λόγω του κωλοconn-x που με ταλαιπωρεί εδώ και 2 μήνες. Η σίγουρη, αξιόπιστη και γρήγορη λύση. Μην χέσω.
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Είμαι λίγο νιούφης σε αυτά. Μάλλον δεν ανοίγει σε μένα λόγω του κωλοconn-x που με ταλαιπωρεί εδώ και 2 μήνες. Η σίγουρη, αξιόπιστη και γρήγορη λύση. Μην χέσω. Δοκιμασε με τον proxy του ΟΤΕ proxy.otenet.gr:8080 σε ολα τα πρωτοκολλα πλην Socks. Βοηθαει πολυ με το εξωτερικο. Εδω εμενα στην 24αρα και βοηθαει ο Proxy της 4νετ
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα: 5-6 router, ειδικές ρυθμίσεις, αλλαγή βρόγχου, πόρτας και ότι μπορεί να αλλάξει, έβαλα χέρι και στον κατανεμητή.... μόνο με ultrex δεν λούστηκα. Να το δοκιμάσω ή τζάμπα η ταλαιπωρία;
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αμα σου γινονται timeout sites και τετοια, πολυ πιθανως ναι.
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ναι, πολύ πίκρα. Τουλάχιστον από τριψήφιο αριθμό αποσυνδέσεων κάθε μέρα, έπεσα σε διψήφιο και τώρα σε μονοψήφιο. Ανάθεμα την ώρα που πήγα στον ΟΤΕ.
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αμα το πολυκλωνο με τους βρογχους ειναι καμμια σαπιλα απο το 60... λιγα πραγματα μπορεις να κανεις, ειδικα αμα εισαι σε περιοχη κοντα στα παλια αστικα κεντρα, που οι υποδομες ειναι πιο παλιες. Τα 8.8 ευρω τον μηνα που χρεωνουν στους εναλλακτικους ανα βρογχο τους μαραναν... Μονη λυση η μετακομιση.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά τι μπακ, σέντερ μπακ; :-D ο στάτους μόνο μπακ ντορ
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αμα το πολυκλωνο με τους βρογχους ειναι καμμια σαπιλα απο το 60... λιγα πραγματα μπορεις να κανεις, ειδικα αμα εισαι σε περιοχη κοντα στα παλια αστικα κεντρα, που οι υποδομες ειναι πιο παλιες. Τα 8.8 ευρω τον μηνα που χρεωνουν στους εναλλακτικους ανα βρογχο τους μαραναν... Μονη λυση η μετακομιση. Έχεις δίκιο. Και να φανταστείς ότι είμαι δίπλα στο dslam. Με εναλλακτικούς έπιανα 19000-19500 !!! Και τώρα από 6 μέχρι 10. Αλλά οι αποσυνδέσεις είναι που με τσακίζουν. ο στάτους μόνο μπακ ντορ Το μυαλό σου στην πίσω πόρτα είναι ρε καρντάση.
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ο στάτους μόνο μπακ ντορ Να θυμάσαι...δεν μιλάμε για εσένα...:Ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 τι έγινε ρε ferongr ; σου χαλάσαμε την σκέψη ; άμα ενοχλούμε να μας το πεις Να θυμάσαι...δεν μιλάμε για εσένα...:Ρ το ξέρω... το ξέρω...
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έχεις δίκιο. Και να φανταστείς ότι είμαι δίπλα στο dslam. Με εναλλακτικούς έπιανα 19000-19500 !!! Και τώρα από 6 μέχρι 10. Αλλά οι αποσυνδέσεις είναι που με τσακίζουν. :mad Αμα εχεις δηλωσει βλαβη στον ΟΤΕ, και δεν εχουν κανει τιποτα, επιστρεφεις σε εναλλακτικο. Πιθανως εχει προβλημα το DSLAM του ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.