Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς;

Α ρε Achilles!, η αργκο Αχειλλειος πτερνα σου. Image macro ειναι μια εικονα με caption συνηθως αστειο περιεχομενου, shopια ειναι η Photoshopια (shoop da whoop, Photoshoop κλουπου κλουπου)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α ρε Achilles!, η αργκο Αχειλλειος πτερνα σου. Image macro ειναι μια εικονα με caption συνηθως αστειο περιεχομενου, shopια ειναι η Photoshopια (shoop da whoop, Photoshoop κλουπου κλουπου)

Είμαι λίγο νιούφης σε αυτά. :-D

Μάλλον δεν ανοίγει σε μένα λόγω του κωλοconn-x που με ταλαιπωρεί εδώ και 2 μήνες. Η σίγουρη, αξιόπιστη και γρήγορη λύση. Μην χέσω. :mad:

Δημοσ.
Είμαι λίγο νιούφης σε αυτά. :-D

Μάλλον δεν ανοίγει σε μένα λόγω του κωλοconn-x που με ταλαιπωρεί εδώ και 2 μήνες. Η σίγουρη, αξιόπιστη και γρήγορη λύση. Μην χέσω. :mad:

Δοκιμασε με τον proxy του ΟΤΕ

proxy.otenet.gr:8080

σε ολα τα πρωτοκολλα πλην Socks. Βοηθαει πολυ με το εξωτερικο. Εδω εμενα στην 24αρα και βοηθαει ο Proxy της 4νετ

Δημοσ.

Άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα: 5-6 router, ειδικές ρυθμίσεις, αλλαγή βρόγχου, πόρτας και ότι μπορεί να αλλάξει, έβαλα χέρι και στον κατανεμητή.... μόνο με ultrex δεν λούστηκα. Να το δοκιμάσω ή τζάμπα η ταλαιπωρία; :-D

Δημοσ.

Ναι, πολύ πίκρα. Τουλάχιστον από τριψήφιο αριθμό αποσυνδέσεων κάθε μέρα, έπεσα σε διψήφιο και τώρα σε μονοψήφιο.

Ανάθεμα την ώρα που πήγα στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Αμα το πολυκλωνο με τους βρογχους ειναι καμμια σαπιλα απο το 60... λιγα πραγματα μπορεις να κανεις, ειδικα αμα εισαι σε περιοχη κοντα στα παλια αστικα κεντρα, που οι υποδομες ειναι πιο παλιες. Τα 8.8 ευρω τον μηνα που χρεωνουν στους εναλλακτικους ανα βρογχο τους μαραναν...

Μονη λυση η μετακομιση.

Δημοσ.
Αμα το πολυκλωνο με τους βρογχους ειναι καμμια σαπιλα απο το 60... λιγα πραγματα μπορεις να κανεις, ειδικα αμα εισαι σε περιοχη κοντα στα παλια αστικα κεντρα, που οι υποδομες ειναι πιο παλιες. Τα 8.8 ευρω τον μηνα που χρεωνουν στους εναλλακτικους ανα βρογχο τους μαραναν...

Μονη λυση η μετακομιση.

Έχεις δίκιο. Και να φανταστείς ότι είμαι δίπλα στο dslam. Με εναλλακτικούς έπιανα 19000-19500 !!! Και τώρα από 6 μέχρι 10. Αλλά οι αποσυνδέσεις είναι που με τσακίζουν. :mad:

ο στάτους μόνο μπακ ντορ

Το μυαλό σου στην πίσω πόρτα είναι ρε καρντάση. :-D

Δημοσ.

τι έγινε ρε ferongr ; σου χαλάσαμε την σκέψη ; άμα ενοχλούμε να μας το πεις

Να θυμάσαι...δεν μιλάμε για εσένα...:Ρ

το ξέρω... το ξέρω...

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Και να φανταστείς ότι είμαι δίπλα στο dslam. Με εναλλακτικούς έπιανα 19000-19500 !!! Και τώρα από 6 μέχρι 10. Αλλά οι αποσυνδέσεις είναι που με τσακίζουν. :mad

Αμα εχεις δηλωσει βλαβη στον ΟΤΕ, και δεν εχουν κανει τιποτα, επιστρεφεις σε εναλλακτικο. Πιθανως εχει προβλημα το DSLAM του ΟΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...