Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αμα εχεις δηλωσει βλαβη στον ΟΤΕ, και δεν εχουν κανει τιποτα, επιστρεφεις σε εναλλακτικο. Πιθανως εχει προβλημα το DSLAM του ΟΤΕ Ξέρεις που τρελαίνομαι feron; Στο ότι και στους άλλους 2 εναλλακτικούς που ήμουν, δεν πήγα σε ιδιόκτητο, αλλά μόνο το ιντερνετ (λόγω isdn) πάνω σε γραμμές του ΟΤΕ.
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ξέρεις που τρελαίνομαι feron; Στο ότι και στους άλλους 2 εναλλακτικούς που ήμουν, δεν πήγα σε ιδιόκτητο, αλλά μόνο το ιντερνετ (λόγω isdn) πάνω σε γραμμές του ΟΤΕ. Ιδιοκτητο, μη ιδιοκτητο, σε shared-LLU αμα εισαι ,σε DSLAM εναλλακτικου πεφτεις. Και παντα χρησιμοποιεις "γραμμες του ΟΤΕ". Εκτος και αν ησουν ΑΡΥΣ, οποτε...
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Με βλέπω να αλλάζω λίαν συντόμως. Τεσπα. Ευχαριστώ πάντως.
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εσύ ρε klain, αντί να ποστάρεις ροζ αντικείμενα, δεν γράφεις για εκείνο το softmod στο blog σου; εεεεεε;;;;; Πολύ στο περίμενε μας έχεις. Καλησπέρα.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εσύ ρε klain, Ακίλις... ή αλλιώς "το γρήγορο edit"
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πότε πρόλαβες και το πήρες χαμπάρι ρε κουφάλα;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πότε πρόλαβες και το πήρες χαμπάρι ρε κουφάλα; δουλεύω... για αυτό...
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Είναι δέσμευση οτι σήμερα θα το κάνω.. Και γιατί θέλω να το κάνω στο wii μου και γιατί το έχω πολύ καιρό στο περίμενε Ένα γραπτό οδηγό είναι γελοίο να κάνω.. Το θέμα είναι να υπάρχουν και φωτο κτλ.. Τα βήματα για twilight hack και bootloader... και μερικά appz που θα είναι must.. Αλεχζζζ τίποτα ωρέ.. απλά είχε πολύ καιρό να ποσταριστεί κάτι ρόζ.. και το όφτοπικ είναι μισό χωρίς αυτά
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 δουλεύω... για αυτό... Την ζωή σου να 'κανα...και τι στον κόσμο. Εξαιρούνται βεβαίως όλα τα σχετικά με το ροζ χρώμα.
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 δουλεύω... για αυτό... ΧΑαχχαχαχαχαχαχααχ Καλό, το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις; :ρ
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Είναι δέσμευση οτι σήμερα θα το κάνω.. Και γιατί θέλω να το κάνω στο wii μου και γιατί το έχω πολύ καιρό στο περίμενε Ένα γραπτό οδηγό είναι γελοίο να κάνω.. Το θέμα είναι να υπάρχουν και φωτο κτλ.. Τα βήματα για twilight hack και bootloader... και μερικά appz που θα είναι must.. Αλεχζζζ τίποτα ωρέ.. απλά είχε πολύ καιρό να ποσταριστεί κάτι ρόζ.. και το όφτοπικ είναι μισό χωρίς αυτά Με βλέπω να φέρνω το wii από σένα, να κεράσεις και καφέ.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αλεχζζζ τίποτα ωρέ.. απλά είχε πολύ καιρό να ποσταριστεί κάτι ρόζ.. και το όφτοπικ είναι μισό χωρίς αυτά Να'σαι καλά... Την ζωή σου να 'κανα...και τι στον κόσμο. Εξαιρούνται βεβαίως όλα τα σχετικά με το ροζ χρώμα. ΧΑαχχαχαχαχαχαχααχ Καλό, το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις; :ρ στο αφεντικό μην τα πείτε μόνο γιατί ήδη ζήτησα αύξηση.. Με βλέπω να φέρνω το wii από σένα, να κεράσεις και καφέ. Αν είναι ο μόνος τρόπος για να πιούμε καφέ να πάρω και εγώ ρε
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πιστεύω πως με τον οδηγό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το κάνεις.. Αλλιώς wii, καφές και offtopic gossip -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 27 : 05----- Alexzzz είναι η ιδέα μου ή είχες και συ κάποτε wii?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.