Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Nαι, και ενώ θα έχει ζωγραφιστεί η τραγική αγωνία στα μάτια των θεατών, ο σκηνοθέτης θα κάνει "απότομο μακρινό" και θα μας φανερώσει πως το σπίτι είναι ισόγειο... με ξενέρωσες τώρα τόσα θα πάθει και δεν θα σπάει ένα κόκκαλο ? δεν είναι brutal
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με ξενέρωσες τώρα τόσα θα πάθει και δεν θα σπάει ένα κόκκαλο ? δεν είναι brutal Το έχει σπάσει εδώ και ώρα, δεν παρακολουθείς και στενοχωριέμαι...
teo64x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 πριν λίγο ξύπνησα sorry You make me feel superior Ξύπνησα στις 10 το πρωί.
soturin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ποταπέ! προσπαθείς έμμεσα να ρήξεις τα ποσοστά του IE e? σκουλήκι!! λοιπόν, δε σχολιάζω τον FarCry (αλίμονο, πλάκα έκανε), αφορμή παίρνω γιατί έχω σκαλώσει δεν μιλάει ο soturin, το "linux troll" κτλ κτλ μιλάει ο σούπερ αντικειμενικός αμερόληπτος ελβετός κτλ τύπος και ρωτάει "Από τις επιλογές σε web browser που διαθέτεις: internet explorer, firefox, safari, opera, google chrome, konqueror κι ό,τι άλλο, γιατί να επιλέξει κάποιος ΙΕ; Όχι ποιον θα επιλέξει, το αν υπάρχει λόγος να επιλέξει ΙΕ. Συνολικά, όχι συγκεκριμένα "ο ΙΕ έχει αυτό που αυτός δεν έχει αλλά χρησιμοποιώ τον τρίτο." "
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το zelda έβγαλε unreadable disc (πρώτη φορά μου βγάζει το wii ever..) τέλος πάντων μετά απο κάνα 2 προσπάθειες είπα να βάλω κάνα τένις μιας και σήμερα δεν πήγα rl λόγω βροχής... Έτσι κατάφερα να έχω σχεδόν ιδρώσει και τέλος πάντων το happy hour καμία σχέση να μην έχει με αυτό που φαντάστηκα.. Επίσης ο καφές έχει γίνει νεροζούμι γιατί τον έχω παρατημένο τόση ώρα... Κριςχχχ το σάββατο ποιανού μήνα γεννήθηκες; soturin υπάρχει άνθρωπος το 2009 που χρησιμοποιεί ακόμα ΙΕ?
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μην ξεχνάτε οτι ΚΑΜΙΑ κυρα κατίνα δε θα κάτσει να βάλει firefox... Θα χρησιμοποιήσει τον IE που έρχεται μαζί με τα windows και που της μάθαν και στο ecdl οτι πατάμε το εικονιδιάκι με το Ε. Δεν μου φαίνεται περίεργο το ποσοστό... Αντίθετα..
slygeo87 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά μια απορία, τo παλιό μοντέλο yaris έβγαζε προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος και τον άλλον που έχει χρώμα μολυβί.Ποιές εκδόσεις παίζουν για αγορά μεταχειρισμένου;Δε ξέρω με τι κριτήρια να ψάξω!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 1.3l αυτό με τον προφυλακτήρα στο ίδιο χρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.