Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αθήνα είμαι τώρα .Αυριο πετάω 18:55 απο το Ελευθέριος Βενιζέλος .Οποιος θέλει να μ αποχαιρετήσει εκεί θα είμαι.

Λαοθάλασσα!

Δημοσ.

ρε σεις.. e71.. ή n79..?

με χαλάει ελαφρώς το sar του n79.. αλλά μήπως του iphone είναι καλύτερο; Και δε τρελαίνομαι και για qwerty.

n79=1,40 Στην τελική μέσα στο όριο είναι..

Δημοσ.
Ρε σεις τόσο πολύ αργει η πίτσα ;10 παρα 5 την παραγγείλαμε και τώρα είναι 10:30

Είναι Παρασκευή βράδυ γι' αυτό. Καλό ταξίδι.

Να πω και γω τον πόνο μου;

Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ.

Α στο διάλο με τους μαλάκες. Να τους εξετάσει όλους γιατρός για προστάτη. :mad:

Δημοσ.
Κανένα δεν μου άρεσε αλλά το 79 τρώγεται λίγο...

(φίλτρο παίρνουμε Φριξτερ για την φωτο; )

έχει τόσα φίλτρα το paint.net.. :P Εγώ δε βρήκα ακόμα την αναγκαιότητα..

btw, μεγάλο φακό πήρες ε.. δεν άκουσες το γεροφριξτερ.:shifty:

Δημοσ.
Να τους εξετάσει όλους γιατρός για προστάτη. :mad:

η εξέταση γίνεται όπως φαντάζομαι ότι γίνεται;;; :fear:

Δημοσ.
έχει τόσα φίλτρα το paint.net.. :P Εγώ δε βρήκα ακόμα την αναγκαιότητα..

btw, μεγάλο φακό πήρες ε.. δεν άκουσες το γεροφριξτερ.:shifty:

τα φίλτρα για τις ΓΡΑΤΖΑΝΙΕΣ δεν είναι;;; Γιατί αν είναι για χρώμα κτλ... χέστηκα!

Ναι... ο pancake ήταν πανάκριβος ρε (και δεν θα έκανε και τόσο εντύπωση στο μάτι :P )

Δημοσ.
Ακόμα να ρθει δεν αντέχω,Εχω λυσσαξει απο την πείνα

Εγώ σε καταλαβαίνω... τι νεύρα έχω όταν πεινάω ρε πστ μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...