alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Που είσαι ρε Jason... φοβήθηκα και εγώ ότι δεν θα σε ακούγαμε για καιρό...
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αθήνα είμαι τώρα .Αυριο πετάω 18:55 απο το Ελευθέριος Βενιζέλος .Οποιος θέλει να μ αποχαιρετήσει εκεί θα είμαι.
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αθήνα είμαι τώρα .Αυριο πετάω 18:55 απο το Ελευθέριος Βενιζέλος .Οποιος θέλει να μ αποχαιρετήσει εκεί θα είμαι. Λαοθάλασσα!
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λαοθάλασσα! Αν έρθει μόνο ο Alter να ξέρεις ότι είμαι και εγώ εκεί... και τουναμπαλιν
Freakster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ρε σεις.. e71.. ή n79..? με χαλάει ελαφρώς το sar του n79.. αλλά μήπως του iphone είναι καλύτερο; Και δε τρελαίνομαι και για qwerty. n79=1,40 Στην τελική μέσα στο όριο είναι..
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Κανένα δεν μου άρεσε αλλά το 79 τρώγεται λίγο... (φίλτρο παίρνουμε Φριξτερ για την φωτο; )
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις τόσο πολύ αργει η πίτσα ;10 παρα 5 την παραγγείλαμε και τώρα είναι 10:30
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις τόσο πολύ αργει η πίτσα ;10 παρα 5 την παραγγείλαμε και τώρα είναι 10:30 Είναι Παρασκευή βράδυ γι' αυτό. Καλό ταξίδι. Να πω και γω τον πόνο μου; Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Γαμώ τον ΟΤΕ. Α στο διάλο με τους μαλάκες. Να τους εξετάσει όλους γιατρός για προστάτη.
Freakster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Κανένα δεν μου άρεσε αλλά το 79 τρώγεται λίγο... (φίλτρο παίρνουμε Φριξτερ για την φωτο; ) έχει τόσα φίλτρα το paint.net.. Εγώ δε βρήκα ακόμα την αναγκαιότητα.. btw, μεγάλο φακό πήρες ε.. δεν άκουσες το γεροφριξτερ.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Να τους εξετάσει όλους γιατρός για προστάτη. η εξέταση γίνεται όπως φαντάζομαι ότι γίνεται;;;
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 η εξέταση γίνεται όπως φαντάζομαι ότι γίνεται;;; ΝΑΙ. Και να έχει ο γιατρός το μέγεθος της δικιάς μου παλάμης.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 έχει τόσα φίλτρα το paint.net.. Εγώ δε βρήκα ακόμα την αναγκαιότητα.. btw, μεγάλο φακό πήρες ε.. δεν άκουσες το γεροφριξτερ. τα φίλτρα για τις ΓΡΑΤΖΑΝΙΕΣ δεν είναι;;; Γιατί αν είναι για χρώμα κτλ... χέστηκα! Ναι... ο pancake ήταν πανάκριβος ρε (και δεν θα έκανε και τόσο εντύπωση στο μάτι )
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα να ρθει δεν αντέχω,Εχω λυσσαξει απο την πείνα
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα να ρθει δεν αντέχω,Εχω λυσσαξει απο την πείνα Εγώ σε καταλαβαίνω... τι νεύρα έχω όταν πεινάω ρε πστ μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.