Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΝΑΙ. Και να έχει ο γιατρός το μέγεθος της δικιάς μου παλάμης. :mad:

Επειδή μου χάλασε η μυγοσκοτώστρα, μήπως να περάσεις από το σπίτι να ξεπαστρέψεις μερικές μύγες; :Ρ

Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ που να τους κάνει εξέταση προστάτη ο Αλεξζζζ με τη γλώσσα :Ρ

Εγώ ξύπνησα εχθές κατά της 2...και καθόμουν κ έβλεπα video στο youtube με πίτσες, γιατί όλα τα ντιλιβεράδικα ήταν κλειστά κ είχα μιά πείνα...αλλά κατά της 6 πήγα και χτύπησα μία μπουγάτσα στο Κιρκορ άλλο πράγμα!!! :Ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή μου χάλασε η μυγοσκοτώστρα, μήπως να περάσεις από το σπίτι να ξεπαστρέψεις μερικές μύγες; :Ρ

Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ Γαμώ τη Φορθνετ που να τους κάνει εξέταση προστάτη ο Αλεξζζζ με τη γλώσσα :Ρ

Εγώ ξύπνησα εχθές κατά της 2...και καθόμουν κ έβλεπα video στο youtube με πίτσες, γιατί όλα τα ντιλιβεράδικα ήταν κλειστά κ είχα μιά πείνα...αλλά κατά της 6 πήγα και χτύπησα μία μπουγάτσα στο Κιρκορ άλλο πράγμα!!! :Ρ

128-33. Σε κέρδισα. :P

Δημοσ.

Achilles μη τρελαίνεσαι ρε, εγώ πάλευα 2 μήνες να βρω ένα καλώδιο στο σπίτι, το βρήκα, μετά έβαλα μέσον για να μου δώσουν username+pass, μου έδωσαν, και κλειδώνω στα 6mb/s ενώ συγχρόνως τρώω ~5 disc./10 λεπτά.

(δλδ 1 κάθε 2) :P

forthnet, απλά-ελεύθερα-συναρπαστικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ status, αλλά ήσουν λίγος. :P

Εσύ liopyr απλά-ελεύθερα-συναρπαστικά, εγώ σταθερά γρήγορα αξιόπιστα. Καλά πάμε. :mad:

Είναι ρε συ ώρες ώρες που καίγομαι για δίκτυο. Σαν εργαλείο δουλειάς.

Να τα φάνε σε πρωκτολόγους.

Δημοσ.

για όσους πεινάνε, απλά να πω πως μόλις τσάκισα παρέα με τον γιόκα μου δύο εκπληκτικά πιτόγυρα από την Αφρω (= το νησί της Αφροδίτης, γυράδικο εδώ στην γειτονιά, κάθε πιτόγυρο ζυγίζει γύρω στο μισό κιλο), χωρίς πατάτες για πιο διαιτητικό (μουχαχαχαχα), και τώρα χτυπάω 3-4 μπύρες πριν ξεραθώ. Ζήλια, ζήλια.

Δημοσ.
τα φίλτρα για τις ΓΡΑΤΖΑΝΙΕΣ δεν είναι;;; Γιατί αν είναι για χρώμα κτλ... χέστηκα!

Ναι... ο pancake ήταν πανάκριβος ρε (και δεν θα έκανε και τόσο εντύπωση στο μάτι :P )

Τα μόνα φίλτρα που ξέρω είναι για να μειώσουν την φωτεινότητα κ.α... φίλτρο για προστασία, κολλημένο σε ένα φακό 400 ευρώ.. Δε μου πολυβγάζει νόημα.. Θα χαλάει την ποιότητα.

ν79 μωρέ, candybar, ώχουυ

Δημοσ.
για όσους πεινάνε, απλά να πω πως μόλις τσάκισα παρέα με τον γιόκα μου δύο εκπληκτικά πιτόγυρα από την Αφρω (= το νησί της Αφροδίτης, γυράδικο εδώ στην γειτονιά, κάθε πιτόγυρο ζυγίζει γύρω στο μισό κιλο), χωρίς πατάτες για πιο διαιτητικό (μουχαχαχαχα), και τώρα χτυπάω 3-4 μπύρες πριν ξεραθώ. Ζήλια, ζήλια.

Δ ε ν ε ί σ α ι π λ έ ο ν φ ί λ ο ς μ ο υ. :mad:

I hate you τα μάλα.

Κάτι είχες πεις το μεσημέρι για δίαιτα. Την ξέχασες;

Δημοσ.
Να τα φάνε σε πρωκτολόγους.

Σκέφτηκες ότι για κάποιους εκεί μέσα αυτό μπορεί να είναι ευχή;;; :P

Τα μόνα φίλτρα που ξέρω είναι για να μειώσουν την φωτεινότητα κ.α... φίλτρο για προστασία, κολλημένο σε ένα φακό 400 ευρώ.. Δε μου πολυβγάζει νόημα.. Θα χαλάει την ποιότητα.

ν79 μωρέ, candybar, ώχουυ

Πρώτα slide up και μετά candy bar... τα άλλα είναι οδοντόπαστες...

Αν είναι για αυτά τα φίλτρα... δεν παίρνω. Εγώ νόμιζα για γρατζανιές... και είμαι ολίγον τι τσαπατσούλης.

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 10 : 58 : 25-----

Λεφτερμανννννννν... νησί αφροδίτης= τούμπα Σαλονικ;;; για κάνω λάθος;

Δημοσ.
Λεφτερμανννννννν... νησί αφροδίτης= τούμπα Σαλονικ;;; για κάνω λάθος;

λαθος κάνεις. Έχει ένα στον εύοσμο και ένα κάπου στην μοναστηρίου.

Δημοσ.
Επίσης να σου αναφέρω πως εδώ και 2,5 χρόνια που έχω adsl, δεν θυμάμαι να είχα ούτε μια αποσύνδεση.

U GoT 2 eNeMiEs NoW!

:mad:

Δημοσ.

γιατί ρε; Καλο παιδι είμαι... Επειδής δεν γαμιέται η σύνδεσή μου δηλαδής;;; Ή επειδής τρώω κάνα πιτόγυρο που και που; Α;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...