klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Στα διάλα... Να με κολάσετε θέλετε πάλι... Με βλέπω και γω να παραγγέλνω... Pizza home εγγύηση.. Alexzzz όντως έχει νησί της αφροδίτης στην Τούμπα.. Στην κλεάνθους κάτω απο το γήπεδο(αν και μου κάνει εντύπωση να το ξέρεις). Και επίσης το φίλτρο για αρχή σου είναι μάλλον άχρηστο... Για προστασία.. απλά βάζε πάντα το καπάκι και θα είσαι οκ.. (και κάνε και κανέναν καθαρισμό εσωτερικά στο φακό now and then)
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο σου Αλέκο... καλά κάνεις και δεν τρως, δεν χάνεις και τίποτα άλλωστε Ευχαριστώ Φριξ... να σε ρωτήσω κάτι άλλο... πόσο κρατάει η μπαταρία της φωτό; Να πάρω και δεύτερη;
leftermann Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 συνάδερφε το είδα εκείνο με το γραμμόφωνο ε, μην κοιτάς που δεν είπα τίποτα. Στο κρατάω. Δεν είμαι τόσο γέρος ρε. Είμαι μόλις 33 (σχεδόν γεμάτα, εντάξ...)
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Alexzzz όντως έχει νησί της αφροδίτης στην Τούμπα.. Στην κλεάνθους κάτω απο το γήπεδο(αν και μου κάνει εντύπωση να το ξέρεις). Και επίσης το φίλτρο για αρχή σου είναι μάλλον άχρηστο... Για προστασία.. απλά βάζε πάντα το καπάκι και θα είσαι οκ.. (και κάνε και κανέναν καθαρισμό εσωτερικά στο φακό now and then) ΜΠΑΟΚ ΡΑΑΑΑΑ... έχω φάει μερικές φορές εκεί. Παλιά κατέβαινα συχνά τούμπα, τώρα όχι. Thanks for the tips,,,
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μια πίτσα είπα να φάω και ζήλεψε όλο το φορουμ
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μια πίτσα είπα να φάω και ζήλεψε όλο το φορουμ να έτρωγε και όλο το φόρουμ καλά θα ήταν...
leftermann Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Alexzzz όντως έχει νησί της αφροδίτης στην Τούμπα.. Στην κλεάνθους κάτω απο το γήπεδο... δεν το ήξερα ότι η άφρω έχει μαγαζί και από εκεί μεριά. Δεν πάω κατα εκεί, δεν έχω διαβατήριο
soturin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 έφαγα το μεσημέρι εγώ, μανίσια, οπότε τώρα είμαι immune στον πειρασμό
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω να είναι high five και όχι μούντζα... δε μπορεί για τον απλούστατο λόγο ότι η μούτζα είναι ελληνικό gesture http://en.wikipedia.org/wiki/Moutza
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Freakster από πού παρήγγειλες? Golosoooooo @άλεξ-πείνα Μια χαρά κρατά η μπαταρία.. 500 φωτό σίγουρα.. @λέφτερ συναδελφικά πειράγματα, αρκεί να μην απολυθώ
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Και όντως υπέπεσα.... Αχχχχ pizza home Λέφτερ δεν είναι απαραίτητο φυσικά οτι "το νησί της αφροδίτης" είναι αλυσίδα Έτσι λέγεται η κύπρος απο όσο ξέρω και έχω πετύχει πολλά και διάφορα με το ίδιο όνομα around θεσσαλονίκη και όχι μόνο Pizza timeeeeeeeee!
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τώρα κατάλαβα ποιό φίλτρο λες αλεξ Καλάααααα... θα δειιιιιιιιιις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.