alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πιο είναι τι ρα ; Λέω... δουλεύς;;; Ρααα;;;
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 αα όχι είχα ρεπό και με πήρε ο ύπνος νωρίς αφού είδα το The Curious Case of Benjamin Button και μετά από 3 ώρες με έπιασε πονοκέφαλος και ξύπνησα πολύ νωρίς
Achilles Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέρες... Εγώ πάλι κοιμήθηκα σαν κροκόδειλος. Μου πέσαν βαριά τα γυρόνια μετά από 10 μέρες δίαιτας. Με κυνηγούσαν οι γερμανοί πάλι στον ύπνο μου. Με έφαγες γρουσούζη, με έφαγες...(ξέρεις ποιός είσαι, μην πω όνομα ε Σε μένα αναφέρεσαι βρε κουφάλα; Εμένα με κυνηγούσε όλο το 3ο ράιχ... το ξέρω ότι θα το μετανιώσω αυτό... το ξέρω... α... Ίος 2008 Παναγία μου σκιάχτηκα... Πολλή μούρη ρε νέος... Άμα σε πάρει ο διάολος και σένα. Μου την λέτε όλοι για τα μούσια. Χθες βράδυ τα έκοψα. :cry: Αλλά έχασα τουλάχιστον 5 κιλά
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παναγία μου σκιάχτηκα...Πολλή μούρη ρε νέος... Άμα σε πάρει ο διάολος και σένα. Μου την λέτε όλοι για τα μούσια. Χθες βράδυ τα έκοψα. :cry: Αλλά έχασα τουλάχιστον 5 κιλά Μούσια και ξερό ψωμί... και στον γάμο της αδερφής μου έτσι πήγα
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 μετά απο 21 μέρες αγωνίας η dsl επανήλθε στα φυσιολογικά της, για 2, επίπεδα. Χαίρομαι τώρα.
Achilles Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Άσε alexzzz, το μετάνιωσα ήδη. Αλλά για χάρη του jurior το έκανα. Έστειλα την γυναίκα και τον μικρό στο χωριό για ΣΚ. Κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο τον φίλο μου τον leftermann που έχει κονέ με ρωσιδάκια...
wizzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καλημέρα στο forum! Προσπάθησα χτες να κάνω την καλή πράξη του τετράμηνου (αιμοδοσία) και δεν με άφησαν γιατί είχα πίεση 10 με 6 και φοβόταν η γιατρός ότι θα ζαλιζόμουν και θα έπεφτα κάτω αν μου έπαιρναν αίμα (hint: είμαι υποτασικός και είμαι καλά! τι να κάνουμε τώρα;!;!;!;!). Θα προσπαθήσω ξανά σήμερα, ελπίζω να σηκωθεί λίγο η ρημάδα η πίεση αλλιώς με βλέπω να σαπίζω στην Κόλαση παρέα με τον Lucifer....!
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αυτό: http://www.fat-pie.com/salad.htmεννοείς μάλλον, ε; Ναι αδερφέ, τι στο καλό; Είδες κανένα επεισόδιο; :eek: Πρεπει να μας απασχολουν αλλα πραγματα και οχι το SAR. meaning? Χαρακτηριστικά;
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 όταν οι μπάτσοι λένε "σε 10 μέρες" βάζουν και τα Σαββατοκύριακα μέσα ή όχι ?
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ...Κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο τον φίλο μου τον leftermann που έχει κονέ με ρωσιδάκια... πάρε και μια κρεμούλα για τα χέρια, καλού κακού...
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 όταν οι μπάτσοι λένε "σε 10 μέρες" βάζουν και τα Σαββατοκύριακα μέσα ή όχι ? Όχι... και μερικές μέρες από τις καθημερινές επίσης δεν τις εννοούν...
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πφφ κατάλαβα ακόμα χωρίς πινακίδα θα κυκλοφορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.