Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 βασικά ή μου την "φάγανε" ή την έχασα σε καμιά εθνηκή, από μηχανάκι είναι.. το δήλωσα σαν απώλεια και μου είπαν "έλα σε 10 μέρες να πάρεις ένα χαρτί" και με αυτό να πάω στο υπουργείο να πάρω πινακίδα. αλλά οι 10 μέρες τελείωσαν σήμερα και έλεγα μπας και... επίσης δεν έχω ιδέα πόσα πρέπει να σκάσω για την πινακίδα τώρα και αυτό με αγχώνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κάποιος του την καβάτζωσε...(όχι μπάτσος)
Achilles Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πάρε και μια κρεμούλα για τα χέρια, καλού κακού... Κάνε φίλους σου λέει μετά. Ευτυχώς έχω καινούργιο φίλο, τον liopyr. :cry:
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καλό μεσημέρι θες να πείς? Μπα μια χαρά πρωί πρωί είναι για εμένα Καλώς τον κουμπάρο... ντο φτας; Μιά χαρά είμαι Αλέκο εσύ;
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μιά χαρά είμαι Αλέκο εσύ; Δουλειάαααα.... (λέμε τώρα)
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μόλις ξύπνησα και πίνω καφέ..!:Ρ αχ τι ωραίο το κοπροσκίλιασμα..:Ρ
wizzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αποστολή αιμοδοσία: εξετελέσθη επιτυχώς!Καλημέρες (ξανά!) στο forum!
wizzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Mε κεράσανε πορτοκαλαδίτσα και μπισκοτάκια στο Τμήμα Αιμοδοσίας, να έχουν την ευχή μου! Σε καμιά ωρίτσα είναι lunch time (menu: χωριάτικη σαλάτα, ψητό στο φούρνο με πατάτες, σπιτικό cake) οπότε δεν ανησυχώ για την πίεσή μου! Ούτως ή άλλως, όπως έγραψα και παραπάνω, είμαι υποτασικός! Πάντως, οι ξηροί καρποί το πρωί κάνουν δουλειά - πήγα με πίεση 13-8!
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ...κομπάντρε άλεξ, άσε τώρα τις συμβουλές υγιεινής διατροφής, να κάνουμε και καμμιά επανάσταση ε.
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όποιος πει ότι δεν μοιάζουμε με τους Κουβανούς επαναστάτες που έδιωξαν τον Μπατίστα πάντως λέει ψέμματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.