Achilles Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αυτοί οι δυό πάντα μαζί τραγουδάνε; Ο Πάνος κι ο Άμμος εννοώ
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ, ευχαριστώ... Ευχαριστώ... Ευχαριστώ είπα.
Achilles Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Είσαι μικρός για μπουζούκια. Αν δεν έχεις προλάβεις τα πιάτα, τα άψητα, δεν λέγεσαι μπουζουκόβιος. Εμ τι, τζάμπα μας λέτε παππούδες;
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τα πιάτα ήταν ή μόνη καλή αιτία για να πάει κάποιος στα μπουζούκια. Από τότε που καταργήθηκαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πηγαίνει ο κόσμος...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειμαι μπουζουκόβιος Εχω παει 3-4 φορες στα μπουζουκια την τελευταια φορα πριν 4 χρονια στον Χρυσοχοιδη νομίζω αλλά ανα ξαναπήγαινα θα πηγαινα ζυγο.
soturin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 thanks @ thresh, liopyr και status (αν και τίποτα από αυτά δεν δούλεψε, απλά επανήλθε η σύνδεση) Έχασα το αεροπλάνο, οέο. και καλά... "εεε, πήρα λάθος λεωφορείο όταν έφτασα αθήνα και με πήγε σε αεροπλάνο που πήγαινε ισπανία... εεχχ, θα τα λέμε από ανδαλουσία παιδιά" πηρα 17,75 στην κβαντικη φυσικη 17,75 στα πόσα όμως; αν είναι στα 20 να μας πεις τι γίνεται στο lost στην μπουγαδα ομως ποσο? επίσης evabb speak up please, i can't hear you from the sound of how sexist toufas is ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ FORTHNET!
tim569 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Για σας. Επιτρεψτε μου να σας πω το προβλημα μου.Συγκεκριμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω στο στρατο.Ειμαι 24 χρονων και εχω παντρευτει μια χηρα 44 χρονων η οποια εχει μια κορη 25 χρονων,την οποια παντρευτηκε ο πατερας μου.Επομενως ,ο πατερας μου,αφου παντρευτηκε την κορη μου,ειναι γαμπρος μου.Επιπλεον η κορη μου,αφου ειναι συζυγος του πατερα μου,εγινε και μητρια μου.Η γυναικα μου κι εγω αποκτησαμε το περασμενο Ιανουαριο ενα γιο τον Χαρουλη ζωη ναχει το παιδακι μου.Κατα συνεπεια ο Χαρης μου ειναι αδερφος της συζυγου του πατερα μου και κουνιαδος του πατερα μου.Ειναι ομως και θειος μου,αφου ειναι αδερφος της μητριας μου.Αρα ο γιος μου ειναι και θειος μου.Η συζυγος του πατερα μου απεκτησε τα Χριστουγεννα ενα γιο,ο οποιος ειναι ταυτοχρονα και αδερφος μου αφου ειναι γιος του πατερα μου,και εγγονος μου, αφου ειναι γιος της κορης της γυναικας μου.Τοτε εγω ειμαι αδερφος του εγγονου μου και επειδη ο συζυγος της μητερας καποιου ειναι ο πατερας του,αυτο εχει ως αποτελεσμα εγω να ειμαι πατερας της κορης της γυναικας μου και αδερφος του γιου της.Επομενως ειμαι ο ΠΑΠΠΟΥΣ μου.Δεδομενου δε οτι ο νομος απαγορευει πατερα γιο και εγγονο να υπηρετουν ταυτοχρονως στο στρατο δικαιουμαι απαλλαγη.Τι λετε θα μου την δωσουν?
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ουτε στο Beverly Hills δεν γίνονται αυτα
Achilles Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειμαι μπουζουκόβιος Εχω παει 3-4 φορες στα μπουζουκια την τελευταια φορα πριν 4 χρονια στον Χρυσοχοιδη νομίζω αλλά ανα ξαναπήγαινα θα πηγαινα ζυγο. Μαζί σου. Φαν της ποιότητας. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ FORTHNET! Και τον ΟΤΕ, και τον ΟΤΕ. Μην κάνεις διακρίσεις. αλο ladies and gentleman Ο gentleman ποιος είναι; Αλό και σε σένα. Βαριέμαι.
tim569 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ξεχασα να σας πω οτι ειμαστε μια φυσιολογικη οικογενεια
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ε τώρα τυπικότητες ξέρεις για να έιναι ευχαριστημένοι όλοι κάντο με e και είμαστε ok είναι που ξύπνησα πριν λίγο πάλι.... -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 41 : 48----- θυμίστε μου αύριο να σκοτώσω τον liopyr :@ τι πράμα είναι αυτό με τους αναπτήρες μου τον έφαγε ΚΑΙ αυτόν δεν έχω να καπνίσω τώρα :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.