Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Για σας.

Επιτρεψτε μου να σας πω το προβλημα μου.Συγκεκριμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω στο στρατο.Ειμαι 24 χρονων και εχω παντρευτει μια χηρα 44 χρονων η οποια εχει μια κορη 25 χρονων,την οποια παντρευτηκε ο πατερας μου.Επομενως ,ο πατερας μου,αφου παντρευτηκε την κορη μου,ειναι γαμπρος μου.Επιπλεον η κορη μου,αφου ειναι συζυγος του πατερα μου,εγινε και μητρια μου.Η γυναικα μου κι εγω

αποκτησαμε το περασμενο Ιανουαριο ενα γιο τον Χαρουλη ζωη ναχει το παιδακι μου.Κατα συνεπεια ο Χαρης μου ειναι αδερφος της συζυγου του πατερα μου και κουνιαδος του πατερα μου.Ειναι ομως και θειος μου,αφου ειναι αδερφος της μητριας μου.Αρα ο γιος μου ειναι και θειος μου.Η συζυγος του πατερα μου απεκτησε τα Χριστουγεννα ενα γιο,ο οποιος ειναι ταυτοχρονα και αδερφος μου αφου ειναι γιος του πατερα μου,και εγγονος μου, αφου ειναι γιος της κορης της γυναικας μου.Τοτε εγω ειμαι αδερφος του εγγονου μου και επειδη ο συζυγος της μητερας καποιου ειναι ο πατερας του,αυτο εχει ως αποτελεσμα εγω να ειμαι πατερας της κορης της γυναικας μου και αδερφος του γιου της.Επομενως ειμαι ο ΠΑΠΠΟΥΣ μου.Δεδομενου δε οτι ο νομος απαγορευει πατερα γιο και εγγονο να υπηρετουν ταυτοχρονως στο στρατο δικαιουμαι απαλλαγη.Τι λετε θα μου την δωσουν?

αρχαίο...καλή προσπάθεια πάντως...

yfx5fd8qxiducct5mip8.jpg

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

17,75 στα πόσα όμως; αν είναι στα 20 να μας πεις τι γίνεται στο lost

επίσης evabb speak up please, i can't hear you from the sound of how sexist toufas is ;)

ναι στα 20 :P και δεν βλεπω λοστ.... ισως πρεπει να ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στον πλανητη που δεν βλεπει λοστ δεν εχει φαισμπουκ και δεν πινει κοκα κολα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι το θεμα ειναι γνωστο με την απαλλαγη τι γινεται

υπάρχει κατάλληλο topic στο Μπλα Μπλα για "σοβαρή" συζήτηση πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...