Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...πιστόλι ; ΔΕΝ του αξίζει δηλαδή λες κανένα κινέζικο που παίρνει γύρω στις 4 μέρες να τον αποτελειώσει ;

...σόρι, φέρον, αλλά τα θέλει ο γκούγκλης σου...

Δημοσ.

Kαλημερα.

Achilles! Σου εχω σημαντικο info που πιστευω να σε βοηθησει.

Ειχα αυτο το router να δουλευει (επειδη με εφαγε το "by cisco" marketing), και αυτο στο συρταρι.

Με το πρωτο ειχα ~1 disconnect/2'.

Δοκιμασα το δευτερο, εχασα μεν μισο Mb/s download, αλλα ακομα δεν εχει αποσυνδεθει, για την ακριβεια ειμαι 14 ωρες up. :-)

Οποτε, αν καποιος φιλος σου εχει forthnet, δανεισου το speedtouch να δεις αν θα διορθωθει η κατασταση, και αν διορθωθει, χαλαλι αγορασε το βρε αδερφε!

:-D

Δημοσ.

/me γλείφει οθόνη and downloading πινελίκια :mad:

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 57 : 23-----

Kαλημερα.

Achilles! Σου εχω σημαντικο info που πιστευω να σε βοηθησει.

Ειχα αυτο το router να δουλευει (επειδη με εφαγε το "by cisco" marketing), και αυτο στο συρταρι.

Με το πρωτο ειχα ~1 disconnect/2'.

Δοκιμασα το δευτερο, εχασα μεν μισο Mb/s download, αλλα ακομα δεν εχει αποσυνδεθει, για την ακριβεια ειμαι 14 ωρες up. :-)

Οποτε, αν καποιος φιλος σου εχει forthnet, δανεισου το speedtouch να δεις αν θα διορθωθει η κατασταση, και αν διορθωθει, χαλαλι αγορασε το βρε αδερφε!

:-D

Είσαι υπέροχος, σε ευχαριστώ.

Αλλά ήδη χρησιμοποιώ το speedtouch 536i με firmware 7.4.26 by ΟΤΕ. :cry::cry::cry:

Να πάω στο 585; Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Τι λες;

585i για isdn υπάρχει, έτσι δεν είναι; και το v6 με το v7 που βλέπω σε κάποια sites ξέρεις τι διαφορές έχουν; Σε υπερευχαριστώ. :o

Δημοσ.
/me γλείφει οθόνη and downloading πινελίκια :mad:

Αλλά ήδη χρησιμοποιώ το speedtouch 536i με firmware 7.4.26 by ΟΤΕ. :cry::cry::cry:

Να πάω στο 585; Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Τι λες;

585i για isdn υπάρχει, έτσι δεν είναι; και το v6 με το v7 που βλέπω σε κάποια sites ξέρεις τι διαφορές έχουν; Σε υπερευχαριστώ. :o

Ειδικα στην περιπτωση που ηδη χρησιμοποιεις speedtouch, μη ρισκαρεις να αγορασεις το 585 πριν το τσεκαρεις δανεικο απο καποιο γνωστο.

Βγαινει 585 για isdn σιγουρα, το v7 ειναι αυτο που εχω εγω και ειναι PSTN.

To αλλο υποθετω πως ειναι isdn.

Aν εισαι Αθηνα, εχω ενα CL-110 ISDN να σου δανεισω να τσεκαρεις, τα οποια μπορει να μη φημιζονται για την αξιοπιστια τους, (συνηθως πανω στο χρονο καινε φλατζα επειδη ανεβαζουν θερμοκρασιες), αλλα ειναι αρκετα σταθερα και αυτα.

Είσαι υπέροχος, σε ευχαριστώ.

Obvious is obvious-once again. :-D

edit: δεν εισαι Αθηνα... :P

Δημοσ.
Ειδικα στην περιπτωση που ηδη χρησιμοποιεις speedtouch, μη ρισκαρεις να αγορασεις το 585 πριν το τσεκαρεις δανεικο απο καποιο γνωστο.

Βγαινει 585 για isdn σιγουρα, το v7 ειναι αυτο που εχω εγω και ειναι PSTN.

To αλλο υποθετω πως ειναι isdn.

Aν εισαι Αθηνα, εχω ενα CL-110 ISDN να σου δανεισω να τσεκαρεις, τα οποια μπορει να μη φημιζονται για την αξιοπιστια τους, (συνηθως πανω στο χρονο καινε φλατζα επειδη ανεβαζουν θερμοκρασιες), αλλα ειναι αρκετα σταθερα και αυτα.

Obvious is obvious-once again. :-D

edit: δεν εισαι Αθηνα... :P

585isdn δεν μπορώ να βρω δανεικό. :mad:

cl110i,έχω και γω. Πάει λίιιιγο καλύτερα από το 536. Αλλά αν το έχω συνδεδεμένο, ο ΟΤΕ δεν ασχολείται. Μόνο αν έχω το δικό τους καρφωμένο. :mad:

Άσε usr, siemens, speedtouch 2, sagem, ότι θες δοκίμασα.

Μάλλον θα δοκιμάσω μια φορά σε εναλλακτικό (που είσαι ρε altec με τα 19000) αλλιώς θα αγοράσω internet on the go.

Χρωστάω κέρασμα, αν ανέβεις Σαλόνικα.

EDIT: Ευτυχώς. :P

Δημοσ.
Το bautec που μου είχαν δώσει στην αρχή, ούτε το ανέφερα. :-D

Εμενα ενα phillips μου εδωσαν αλλά δεν του εδωσα και πολυ σημασια.

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα Sagem fast 2404 wireless που είναι πολύ κομψό σε εμφάνιση.

http://www.sagem-communications.com/index.php?id=1221&L=0

Για το τι λέμε;

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 01 : 59 : 28-----

Πήρα το κινητό και ας ήταν αμαρτωλό.. :P

Και τώρα.. με ποδήλατο ως τη σχολή.. Ούτε για εισιτήριο.. :s

Και εγώ μετά από 5,5 χρόνια αποφάσισα να το αλλάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...