Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Μάλλον τα γεγονότα υποκινούνται από τους Μοδς. Τους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση.

2. Σε περίπτωση που αποφασιστεί Μπαν από τη διοίκηση, παρακαλώ τους Μοδς να την πληρώσω εγώ για όλους, ώστε να μείνω στην ιστορία ως λαικός ήρωας που θυσιάστηκε για την επανάσταση

Δημοσ.

2. Σε περίπτωση που αποφασιστεί Μπαν από τη διοίκηση, παρακαλώ τους Μοδς να την πληρώσω εγώ για όλους, ώστε να μείνω στην ιστορία ως λαικός ήρωας που θυσιάστηκε για την επανάσταση

Τι λε ρε;;; Εγώ εδώ κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις και πάω κόντρα στην διοίκηση και εσύ θα γίνεις λαϊκος ήρωας;;;

ΟΞΩΩΩΩΩΩ

Δημοσ.

ωραία...τί κάνουμε quote?

• Super Moderators
Δημοσ.
o thresh o υπερ-σπιούνος πρέπει να κάνει report κάθε ένα μήνυμα εδώ και κάμποσες σελίδες

μόλις τώρα πήρα χαμπάρι το spam, αλλά και πάλι γιατί να κάνω report? δεν βλέπω κάτι...ίσως να φταίει ότι έχω 40 posts per page :o

Δημοσ.
παιδιά ενότητα και συντονισμός πάνω απ'όλα!

ΟΚ... εγώ μπαν και ο φόρουμ κινγκ να κρεμαστεί/ σταυρωθεί στην αρχική σελίδα του φόρουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...