deminho11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 αποτελεσματικος,επανεκαμψαν,διατεινονται,εκλει Χαμος στο ισωμα
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Όσοι το είχαν από παλιά το quote είναι οκ. Όπως με τα κινούμενα avatars ένα πράγμα.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κάτι άλλο πιάσατε, μαλλιαρό... Ποιος βλαμμένος δεν ξέρει να ξεχωρίζει τον Φίφι τον γάτο μας από τον Πάρσι;;;;;;;; -----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 01 : 00 : 47----- Όσοι το είχαν από παλιά το quote είναι οκ. Όπως με τα κινούμενα avatars ένα πράγμα. Και το δικό σου κάποτε κινούμενο δεν ήταν;
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Είναι ένας Φυσικός, ένας Μαθηματικός και ένας Πολιτικός μηχανικός και συμμετάσχουν σε πρέπει να απαντήσουν σε ένα ερώτημα...πόσο είναι το Πρ^2 Μπαίνει πρώτος ο Φυσικός και λέει: "με εκτίμηση των 10 πρώτων δεκαδικών ψηφίων το Π είναι 3.1415926535" "Καλώς!" αποκρίνεται ο εξεταστής. Μπαίνει ο μαθηματικός και λέει "Κατ' εκτίμηση των δέκα πρώτων δεκαδικών ψηφίων και με στρογγυλοποίηση βρίσκουμε ότι το π είναι 3,15" "Καλώς!" αποκρίνεται ο εξεταστής. Μπαίνει και το πολιτικός μηχανικός μέσα στην αίθουσα, κοιτάει καχύποπτα γύρω, γύρω πάει κλειδώνει τη πόρτα, κλείνει τα παράθυρα και τα στόρια και πάει με ένα πονηρή ύφος στον εξεταστή και των ρωτάει "εσύ πόσο θέλεις να είναι; " :Ρ
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τώρα που θα έρθει ο Μεγάλος, μη μασήσετε σύντροφοι. Η επανάσταση δε σταματά με εκφοβισμούς.
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να γράψεις [κουοτε]αποτελεσματικος,επανεκαμψαν,διατεινονται,εκλειψη[/κουοτε] Αλλά μην το κάνεις. Θα βγάλουμε τα μάτια μας. -----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 01 : 04 : 36----- Πάμε και σε άλλα forums; Ε; Πάμε; Πάμε;
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Έλα, να μην πέφτει νέκρα ούτε για ένα δεκάλεπτο!! Τι θα κάνετε στις 29 του άλλου μήνα;
Achilles Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Είναι ένας Φυσικός, ένας Μαθηματικός και ένας Πολιτικός μηχανικός και συμμετάσχουν σε πρέπει να απαντήσουν σε ένα ερώτημα...πόσο είναι το Πρ^2 Μπαίνει πρώτος ο Φυσικός και λέει: "με εκτίμηση των 10 πρώτων δεκαδικών ψηφίων το Π είναι 3.1415926535" "Καλώς!" αποκρίνεται ο εξεταστής. Μπαίνει ο μαθηματικός και λέει "Κατ' εκτίμηση των δέκα πρώτων δεκαδικών ψηφίων και με στρογγυλοποίηση βρίσκουμε ότι το π είναι 3,15" "Καλώς!" αποκρίνεται ο εξεταστής. Μπαίνει και το πολιτικός μηχανικός μέσα στην αίθουσα, κοιτάει καχύποπτα γύρω, γύρω πάει κλειδώνει τη πόρτα, κλείνει τα παράθυρα και τα στόρια και πάει με ένα πονηρή ύφος στον εξεταστή και των ρωτάει "εσύ πόσο θέλεις να είναι; " :Ρ Μ' αρέσεις. Ήρθα, τι έχασα την τελευταία ώρα;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν αδέρφια πάω να (ξανά) ξεραθώ... άντε μπας και αύριο είμαι καλύτερα. Και το πήρα απόφαση... αύριο στην δουλειά δεν πάω... δεν θέλω...
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Και το πήρα απόφαση... αύριο στην δουλειά δεν πάω... δεν θέλω... "Μαμά πονάει η κοιλιά μου!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.