teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Είναι που μας έπιασε δέος με το άβατάρ σου.
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Χμ, δεν φαίνεται καλά, κάτσε να το κάνω upload..
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δύο εισόδους. βασικά έχει ή την μία ή την άλλη είναι ΟR logical gate
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 βασικά έχει ή την μία ή την άλλη είναι ΟR logical gate Μωρέ, OR είναι..σίγουρα..:Ρ (έχω λιώσει με αυτά στο σχολείο..:Ρ) Αλλά με βοήθησε να θυμάμαι το σχήμα της το 2000..:Ρ
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εγώ για ένα περίεργο λόγο μετά από ένα χρόνο δεν θυμάμαι ούτε πίνακες αληθείας ούτε καρνότ ( που δεν έμαθα ποτέ πως γράφετε το όνομά του ) ούτε άλγεβρα boole
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τα έχω φρέσκα πάλι στο μυαλό μου αλλά για να τα κρατήσω έστω λίγο παραπάνω προσπαθώ να φτιάξω μνημονικούς κανόνες...για να τα θυμάμαι. Τουλάχιστον για της and, or , not
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μπράβο στο κουράγιο σου τότε εγώ τα έχω γραμμένα σε ένα τετράδιο και όταν τα θέλω απλά το κοιτάω
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορώ να τα έχω απλά γραμμένα, δε τα συγκρατώ..
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 βασικά έχει ή την μία ή την άλλη είναι ΟR logical gate Για μένα, δύο παραμένουν, εφόσον το αποτέλεσμα εξαρτάται από δύο. (Είναι σαν αυτό που λέμε "Τρίτος στη Eurovision, αλλά πρώτος στις καρδιές μας".)
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορώ να τα έχω απλά γραμμένα, δε τα συγκρατώ.. σωστά τα λες αλλά αν τελειώσεις σχολές κλπ και δεν τα χρησιμοποιήσεις ποτέ θα τα ξεχάσεις μετά και το "γραμμένα" θα είναι ο μόνος τρόπος να τα θυμάσαι Για μένα, δύο παραμένουν, εφόσον το αποτέλεσμα εξαρτάται από δύο. (Είναι σαν αυτό που λέμε "Τρίτος στη Eurovision, αλλά πρώτος στις καρδιές μας".) ok you have a point
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Για μένα, δύο παραμένουν, εφόσον το αποτέλεσμα εξαρτάται από δύο. (Είναι σαν αυτό που λέμε "Τρίτος στη Eurovision, αλλά πρώτος στις καρδιές μας".) Εχ εγώ ειπα να του δώσω μία σεξπιρική χροιά..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.