Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εκανε στριπτιζ ο αλτερ του αρχηγου γι αυτο...
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σε νετ καφέ πήγες ή σε στριπτιτζάδικο;;; Έχεις την εντύπωση πως θα έβρισκε αλλού σε καλύτερη τιμή υπηρεσίες ανάλογες της αφεντιάς μου? (μας)
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχω να πω πως εχω απογοητευτει απο το νετ τους..χαλια..χαλια..μην πω για την υποδοχη που ειχα.. Τι; δεν είχε ούτε κόκκινα χαλιά, ούτε λουλούδια, ούτε τίποτα;;; τιποτα απολυτως..και ειχα ειδοποιησει κιολας..μονο νερο μου προσφερε σε ποια περιοχη ειναι το μαγαζι? να κανουμε κανα meet Από την στιγμή που προσφέρεται πρέπει να πληρωθεί.Όλα κι όλα. Ετσι όπως το πάτε, στο τέλος θα απαιτήσετε και καφέ! Ωχ, i sense new σπατάλες... Α τον γύφτο. ............. ...................... ................................
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι με τίποτα...μια ανακατοσούρα ένα κακό πράγμα...:\
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Χώσεεεεε:Ρ Χωσέεεεε:Ρ ..έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ..έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! Σαββατοκύριακο θα ανέβω άθενς να του κάνω τη ζωή δύσκολη, ένα πράγμα σαν το μυστικό πελάτη στα goodies:P και θα σας τον δώσω στεγνά..:Ρ (μου αρέσει που το λέω ενώ έχω ανεβάσει φωτογραφίες μου στο προφίλ μου...αχχχ κούραση..!)
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μμμμμμμμμμμμμμμμ, σιγά τα αίματα...τρομάξαμε.:Ρ
Achilles Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Παραλίγο να σκίσει και το καλτσόν. wash ftw!!!
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 My first 2 sure to be dead victims. Θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.