Achilles Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 wash for presi. My first 2 sure to be dead victims. Θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά. Ωχ, θα βγάλει το ροζ μαστίγιο με τις 7 ουρές...
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ωχ, θα βγάλει το ροζ μαστίγιο με τις 7 ουρές... ε ναι.....έχει και το alter του να τον προμηθεύει με υλικό.......
Achilles Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Let's do a 2 on 2. Me and wash in the blue corner, and alexzzz with liopyr in the pink corner. (δεν είναι greeklish)
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Χώσεεεεε:Ρ Χωσέεεεε:Ρ ..έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! Σαββατοκύριακο θα ανέβω άθενς να του κάνω τη ζωή δύσκολη, ένα πράγμα σαν το μυστικό πελάτη στα goodies:P και θα σας τον δώσω στεγνά..:Ρ (μου αρέσει που το λέω ενώ έχω ανεβάσει φωτογραφίες μου στο προφίλ μου...αχχχ κούραση..!) μμμμμμμμμμμμμμμμ, σιγά τα αίματα...τρομάξαμε.:Ρ Παραλίγο να σκίσει και το καλτσόν. wash ftw!!! Liopyr εγω τρόμαξα ρε... πολυ... wash for presi. Ωχ, θα βγάλει το ροζ μαστίγιο με τις 7 ουρές... ε ναι.....έχει και το alter του να τον προμηθεύει με υλικό....... Let's do a 2 on 2. Me and wash in the blue corner, and alexzzz with liopyr in the pink corner. Μικρή loulou πες τους σε παρακαλώ πως δεν έγινε κάτι ύποπτο στην αποθήκη, γιατί η αγαμία των από πάνω βαράει κόκκινα, και είναι κρίμα που το δείχνουν έμπρακτα σε κάθε post τους. Κατά βάθος είναι καλά παιδιά.
Achilles Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το ΣΚ θα γίνει μονομαχία στο Ελ Πάσο: status vs liopyr. My 2 euros on status.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Eγω βάζω τα 3 σοκολατάκια που περισσεψαν από τα προηγουμενα χριστουγεννα και 1 μελομακάρονο απο τα φετινα.
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μικρή loulou πες τους σε παρακαλώ πως δεν έγινε κάτι ύποπτο στην αποθήκη, γιατί η αγαμία μου βαράει κόκκινα κι από πάνω, και είναι κρίμα που το δείχνουν έμπρακτα σε κάθε post τους.Κατά βάθος είναι καλά παιδιά, δεν μπορεί να με δίνουν έτσι στεγνά... πωπω δηλωσάραααααααα
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 E, ναι λοιπόν, έχω να πηδήξω 6 χρόνια, δεν φταίω, το δασύτριχό μου στήθος απωθεί τα θυληκά! Ενταξει wash, δεν πειράζει ρε μαν, κάτι θα βρεθεί και για σένα...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ξηλώθηκες ρε ..... Ερχονται καιροι δύσκολοι...
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ερχονται καιροι δύσκολοι... Εγώ τα λέω αλλά ποιος μ'ακούει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.