alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Τς τς τς... ντρέπομαι για λογαριασμό σας... λίγες ώρες μετά το πρώτο χτύπημα που μάλιστα πέρασε και αλώβητο και εσείς μαλώνετε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ΜΗΝ πάτε για καφέ με τον liopyr, είναι γρουσούζης δεν ήταν ο liopyr ο γρουσούζης...
Kostas82 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΩ ΓΑΜ* ΤΟ ΚΡΑΤΩΣ ΜΟΥ ρε πως γίνετε να είμαστε τόσο σκατά δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί να έχω υπάρχω σε ένα τέτοιο μέρος , όλα χάλια από το Α ως το Ω Όλα ΜΑΥΡΟ χάλι δλδ ρε για πόσα χρόνια θα είναι έτσι θέλω να φύγω από αυτό το Ελλαδισταν και να παο όπου στο διάολο με βγαλι. Εδω και χρόνια παντού βλέπω φίλους γνωστούς συγγενοις να παραπονιούνται για το "κράτος" μας χορις να κάνουν τπτ όλοι αυτοί οι Μ... που μας διοικουν είναι στην κυριολεξία υπάλληλοι γιατί να συμβαίνουν αυτά,αφού κάνεις δεν τους γουσταρι να τους στήλει στο διάολο ρε δλδ ρε παιδιά βλέπω τις άλλες χώρες και στεναχωριέμαι έβλεπα πριν μια εβδομάδα πως είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Φιλανδία και το σύγκρινα με το δικό μας και μου ερχόταν να βγώ έξω και να το φωνάξω ότι είμαστε γτπ.Τελος παντον να βγάλω το άχτι μ προσπαθώ και το έκανα εδώ γιατί πιστεύω πως υπάρχουν εκατοντάδες ελληνες που πάνω κάτω έχουν την ίδια γνώμη μαζί μου κάποιοι πάλι όχι. Ευχάριστο.
poscaman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 καλη ξεκουραση.και να μην τρως πολυ το βραδυ
jason_rethymno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτος διπλα στον mister bean ποιος ειναι;
soturin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 φύγε μετανάστης φινλανδία να μάθεις και να γράφεις
soturin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτος διπλα στον mister bean ποιος ειναι; basic high school χεβι μεταλ knowledge fail -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 12 : 12 : 15----- ο Σότόύρίν... :lol:
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Σε κάποια σημεία είμαι μαζί σου και με βρίσκεις τρομερά σύμφωνο... Αυτό που με εξοργίζει τρομερά όμως είναι αυτοί που το μόνο που κάνουν είναι το να γκρινιάζουν για τα άσχημα της Ελλάδας και εκεί να νομίζουν πως τελείωσε ο ρόλος τους σαν διαμαρτυρόμενοι Έλληνες. (Προς Θεού δεν αναφέρομαι σε σένα, δεν ξέρω τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή) Για αυτό τον λόγο και δεν μιρλιάζω ολημερίς για οτιδήποτε μα έχει κρατήσει πίσω σαν κράτος. Διότι δεν κάνω τίποτε να εναντιωθώ σε αυτό. Το παραδέχομαι πως είμαι σε αυτήν την τεράστια μερίδα Ελλήνων που δεν μου αρέσει ο τρόπος κι η ποιότητ ζωής αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα κάνω και εγώ την πουστιά μου. Θα ακολουθήσω το μότο του ''Τι εγώ μαλάκας είμαι να κάνω το σωστό όταν οι άλλοι όλοι κοιτάν μόνο τον κώλο τους''... Ωστόσο αδερφέ, με πειράζουν και εμένα πάρα πολλά πράγματα. Είτε απο τα πολύ σημαντικά (παιδεία, συντάξεις, ανεργία κ.λ.π) μέχρι και τα απλά πράγματα που ζητάει ο κάθε άνθρωπος όπως ένα αξιοπρεπές ως προς την ταχύτητα ίντερνετ, μια σχετικά σύντομη και ευγενική εξυπηρέτηση απο τις διάφορες εταιρίες κ.λ.π Απλά δεν θέλω να μπω στο ρόλο εκείνου του έλληνα που ανα ώρα αμολάει και μια φράση ''Ε ρε γαμώ το κράτος μου που... Ενω στην Ελβετία/Δανία/Γερμανία κάνουν...'' P.s Έχεις ένα προβληματάκι με την ορθογραφία ε ???
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 basic high school χεβι μεταλ knowledge fail -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 12 : 12 : 15----- :lol: Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα.. Να ρωτούσε "αυτός δίπλα στον μαλλιά ποιός είναι;"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτος διπλα στον mister bean ποιος ειναι; ο Μπρους Πουλόπουλος, από τις Σιδηρές Παρθένες... (αναμενόμενη ερώτηση πάντως)
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 :shock::shock:JR ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
teo64x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ο Μπρους Πουλόπουλος, από τις Σιδηρές Παρθένες... Μ' έστειλες λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.