Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν μέσα σ'ένα φαρμακείο και γινόταν μια συζήτηση μεταξύ του φαρμακοποιού και ενός πελάτη, σχετικά με τα λεφτά που τους χρωστάει το δημόσιο για τα φάρμακα που γράφουν στους ανθρώπους να τα παίρνουν "δωρεάν".

Και λέει σε μια φάση ο ένας πως δεν είναι κατάσταση αυτή,και πως ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους και να βγάλει νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση και όχι τους ίδιους που μας κλέβουν τόσα χρόνια.

Και το ακούει αυτό ένας γεροντάκος κακομοίρης και του λέει "τι είναι αυτά που λες; δεν έχεις ιδέα, είσαι μικρός και δεν έζησες παλιά, που πριν απ'τον Παπανδρέου φοβόσουν να μιλήσεις" και να λέει διάφορες τέτοιες αρλούμπες αυτού του στυλ.

Εντάξει σεβάσμιε ηλικιωμένε φίλε μου,ακόμα κι αν ήταν τόσα τα καλά που σας έφερε ο τάδε ή ο άλλος, σημαίνει πως πρέπει να τον προσκυνάμε και ότι θα του χρωστάμε αιώνια? Έκανε δηλαδή ας πούμε ένα καλό και θα του το πληρώνουμε όλη μας τη ζωή, ανεχόμενοι τα υπόλοιπα κακά που μας φέρνει?

Ε ναι λοιπόν,πρέπει. Αυτή είναι η ιδεολογία του έλληνα. Γι'αυτό και δεν ελπίζω σ'αυτό το τόπο. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol ρε τι έχασα σήμερα γαμώ την εφορία μου :lol: τι όργια έγιναν εδώ :P

και ειδικά για τον Toufa γιατί τον συμπαθάω πολύ

θα κανονίσουμε insomnia night στο μαγαζί :lol: αλλά θα τα πληρώσετε μόνοι σας :P είπαμε δύσκολες εποχές έρχονται

Δημοσ.
teo, χιλιάρισα το λαστεφέμι, μπορείς πλέον να μην ντρέπεσαι για μένα :P

Ωραία, τώρα θα σε δείχνω και σε κόσμο. :P

Δημοσ.
ο Μπρους Πουλόπουλος, από τις Σιδηρές Παρθένες...

(αναμενόμενη ερώτηση πάντως)

O Bρασιδας Πουτσομεσαγιος.

Tha's the real fix NooBs.

Δημοσ.

Εγώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα.

Δηλαδή σήμερα, μπορείς να μιλήσεις; Άντε βγες να μιλήσεις, και άμα δε φας δακρυγόνο, τρύπα μου τη μύτη. Που βέβαια δεν είναι για σένα, όχι, είναι για κάτι παιδάκια παρά δίπλα που εκεί που καθόντουσαν λέγανε "ε, δεν πάω να σπάσω καμιά βιτρίνα;", έτσι τυχαίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...