alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι κάνω ρε πούστη μου για να γίνω βεζίρης στην θέση του βεζίρη...
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Achilles : μη λες ονόματα ρε μλκ (πρέπει να βγάλουμε συνθηματικά για όλους αυτούς....)
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τα συνθηματικά είναι: Χαλσχεδόν9000 και παρέδωσε. OK?
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 κρις να μου θυμίσεις να εισηγηθώ να γίνεις υπουργός ασφαλείας
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ο παρσι θα είναι "ο δίπλα στον γάτο μας τον Φίφι"
Achilles Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Hal9000 = Μπαμπαστρούμφ paredwse = Σπιρτούλης The_Edge = Ξεφτέρης ChrisAce = Προκόπης Duke = Σκουντούφλης kopykat = Γκρινιαρης Cristina = Στρουμφίτα dimitris2006 = Μπεμπηστρούμφ Lucifer = Χουζούρης DJ_XLR8 = Ντορεμί Imagine = Ντάικος madsc = Πιπίνος parsifal = Μελένιος poulinos = Λιχούδης Privateer = Χαχανούλης random = Λουλούκος xrest = Τεμπέλης Όσους ξέχασα: MY80$, georgeadams, Eusebius, Dionisos, angelos0, apoikos, asmilon, ATG, bandito είναι επειδή σας έχω γραμμένους. Η επιλογή ήταν τυχαία. Τα παραπάνω πρόσωπα είναι φανταστικά. Ουδεμία σχέση έχουν με πραγματικές καταστάσεις. Όποιος έχει αντιρρήσεις μπορεί να επικοινωνήσει με το moderation team του insomnia. Ναι, καλά καταλάβατε, το γαμηστερικότατο team που όλοι εκτιμάμε. Το παρών post είναι κρυπτογραφημένο και δεν μπορεί να διαβαστεί από μέλη με πολύχρωμα custom titles.
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 *έκτακτο επαναστατικό ανακοινωθέν* έτοιμη η λίστα με τα νευραλγικά κωδικά ονόματα παρακαλείται κάθε σύντροφος όπως τα αποστηθίσει status, δεν εννοώ να την πέσεις σε στήθια > Hal9000 - revolution codename : Hal11880 paredwse - revolution codename : sourtaferta The Edge - revolution codename : Slash Loucifer - revolution codename : Γαβριήλ (εναλλακτικά, Γαβρίλης) parsifal - revolution codename : Aλμπάντης madsc - revolution codename : Μήτσου, άι νιντ ε μπάκαπ random - revolution codename : www.youtube.com/watch?v=BZwL81o5PzY poulinos - revolution codename : [url="http://www.tobouloglou.gr/"]Tομπούλογλου[/url] insomnia.gr - revolution codename : το φόρουμ του Λαού Τhe Official Offtopic Thread - revolution codename : αλάνα ban - revolution codename : μακρυαπομας συγκεντρώσεις - revolution codename : πάμε για κα'να PRO ρε ; pm - revolution codename : ουίνκ γενικός ξεσηκωμός στις 29/02/2009 - revolution codename : Veronika Fasterova flame - revolution codename : omni spam - revolution codename : jason ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Να τους διαβιβάσει άμεσα το δεύτερο γραφείο... πάμε για fifa (η συγκέντρωση με τα "μεγάλα κεφάλια" ) ΠιΕς: τι άθλιο το σαϊτ του Τομπούλογλου....
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ΠιΕς: τι άθλιο το σαϊτ του τομπούλογλου.... Γι' αυτό θα μείνει υποψήφιος. Μόνος σου θα το έφτιαξε.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 παρακαλείται κάθε σύντροφος όπως τα αποστηθίσει status, δεν εννοώ να την πέσεις σε στήθια Την επανάσταση μου μέσα, τι έκανα πάλι; :ΡΡΡ και γιατί όχι κύριος να μην πέσω πάνω σε "μεμέ"; Εγώ στο πηγάδι του Αχιλλέα κατούρησα; :Ρ Αχιλλέας ωραίος είσαι ρε το χάρηκα το παρατσούκλι μου :Ρ ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ζητώ να μου χαρίσουν άδεια..:Ρ
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Viva La Revοlución! Hasta La Victοria Siempre!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.