Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λυσσάξατε ντάξ ποντίκι θα ήμουν

ορίστε μας, ποντίκι αιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ποντίκι..:Ρ

Δημοσ.

εγω αν οχι ο τυπος απο πανω (chiiiiiilleeeeed man) θα ημουνα γατα. θα εκανα οτι ηθελα, θα πηγαινα οπου ηθελα και θα με χαιδευανε ολοι :3

Aν στη φώτο είναι ο Βραδύπους χαλαρά θα θελα βραδύπους,αλλιώς Υπαστυνόμος :P

Δημοσ.

ρε toufas, δεν μπορώ να βρω ένα ποστ που είχες κάνει με δυο τρία "something, get down from there, you re a something" στυλ που κατέληγε σε woman get out of car, σως

Δημοσ.

Πάντα ανάποδος :D

Washy :D

Λεφτερμάν σταμάτησα σήμερα στο νησί της αφροδίτης που έλεγες για δοκιμή.. Ωραίο δεν μπορώ να πώ, αλλα η λαδίλα είναι ανυπόφορη.. ακόμα μυρίζουν τα πάντα.. (αν θυμάμαι καλά έλεγες αυτό στον εύοσμο right?)

Δημοσ.
Πάντα ανάποδος :D

Washy :D

Λεφτερμάν σταμάτησα σήμερα στο νησί της αφροδίτης που έλεγες για δοκιμή.. Ωραίο δεν μπορώ να πώ, αλλα η λαδίλα είναι ανυπόφορη.. ακόμα μυρίζουν τα πάντα.. (αν θυμάμαι καλά έλεγες αυτό στον εύοσμο right?)

δεν έχω μπει ποτέ μέσα! Πάντα σπίτι παραγγέλνω, και καμιά φορά αν κάτσω μόνο έξω, αν έχει καλό καιρό. Μέσα ούτε με σφαίρες.

Γενικά δεν μπαίνω να κάτσω σε τέτοια μαγαζιά. Το λίπος το θέλω στο στομάχι μου, στα ρούχα μου με τρελαίνει. :-)

Πάντως κάνει καλό γύρο ο φούστης, και από ποσότητα σκίζει. Δοκίμασε και τα βλαχάκια: όπως ήσουν στην άφρω, γύρνα προς το κορδελιό, αμέσως μετά την δεη δεξιά. Μαμάει. Όχι για γύρο, τα σχάρας του.

Δημοσ.

Και πολύ καλά έχεις κάνει που δεν έχει μπει...

Απίστευτη λαδίλα στα ρούχα..

Anyway αν ποτέ με βγάλει ο δρόμος προς τα κει θα το τιμήσω!

(ελπίζω πως έχεις φάει "Πρασσά" btw για να δείς τι θα πεί ποσότητα.. ;) )

Το σημερινό ήταν αρκετά μεγάλο.. αλλα καμία επαφή με τον πρασσαδάκο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...