Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μέρααα, η little-loulou πρέπει να χε καλό πράμα, από κοντά παίδες

σήμερα παίζει να γυρίσω στον πΟΤΕ, φτάνει πια με τη HOLέρα

Δημοσ.

καλά και εμένα το παπί έκανε σαν να έχασε την βενζίνη που είχε πήγα μισή ώρα πιο νωρίς και άργησαν μια ώρα να με αλλάξουν και τελικά ήρθε το boss να με αλλάξει αντί το παιδί που έπρεπε το κεφάλι μου είναι σκατά και πάω για νάνι καληνύχτα σας

Δημοσ.

ακουσα κατι για πατρα?τι κανει αυτη η πολη?μπορεις να πας καμια βολτα κι απο τη δικη μου σχολη σε παρακαλω να δεις για τα βιβλια?:-)

Δημοσ.
ακουσα κατι για πατρα?τι κανει αυτη η πολη?μπορεις να πας καμια βολτα κι απο τη δικη μου σχολη σε παρακαλω να δεις για τα βιβλια?:-)

Ακούς εκεί, φήμες....δεν πάει η Λουλού στη σχολή, πάει η σχολή στη Λουλού..:Ρ

Δημοσ.

που είσαι?

Δημοσ.
που είσαι?

αθηνα..:o

μ`αρεσει πως οποτε ειμαι εγω στο οφτοπικ,ο αλεξ χανεται..δεν μιλαει καθολου..χεχεχε..μπαινουν ολα σε μια ταξη σιγα-σιγα:devil:

α!!α!!!εκτος κι αν εννοεις σε ποια σχολη?αυτο εννοεις βασικα..χημικο ειμαι

Δημοσ.
αθηνα..:o α!!α!!!εκτος κι αν εννοεις σε ποια σχολη?αυτο εννοεις βασικα..χημικο ειμαι

για αυτό είναι και χύμα στο κύμα.:Ρ

Δημοσ.
μ`αρεσει πως οποτε ειμαι εγω στο οφτοπικ,ο αλεξ χανεται..δεν μιλαει καθολου..χεχεχε..μπαινουν ολα σε μια ταξη σιγα-σιγα:devil:

μπορεί να μην μιλάω αλλά παρακολουθώ με αγωνία την συζήτηση

Δημοσ.
αθηνα..:o

α!!α!!!εκτος κι αν εννοεις σε ποια σχολη?αυτο εννοεις βασικα..χημικο ειμαι

αααα εγώ είμαι πιο πάνω...

πολύ μούγκα σημερα το πρωί ή μου φαινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...