little loulou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 γιατι εχεις στραμενο οοοοολο σου το ενδιαφερον στη δουλεια σου..:lol:
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 άντε ρε και οι 2 σας το κατάλαβα αλλά το παίζω αθώος ( και καλά )
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Εφυγα! Ευχηθειτε μου καλη επιτυχια. Πρωινη λιλιθ καλημερα καλη συνεχεια ξενυχτηδες!
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 καλή επιτυχία κρις (...για ΤΙ άραγε ; !) λιτλ λούλου.......και 'γω απαιτώ διάφορα...ποιός μου τα δίνει όμως ; !
little loulou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!.."Καλη επιτυχια κριιιςςς!!!" -----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 06 : 32 : 51----- λιτλ λούλου.......και 'γω απαιτώ διάφορα...ποιός μου τα δίνει όμως ; ! τα παραπονα σου για την απονη ζωη αλλου..εδω ειμαστε σοβαρο φορουμ δινει μαθημα σημερα το παιδι μας..
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 οου..οου..νιωθω το μυαλο μου να μουδιαζει..πρεπει να κοψω τη φουντα..ιτς κιλινγκ μι.. ω θαυμα!θαυμα!την ειδα!! παω για υπνο..δεν με παιρνει αλλο..εχω αρχισει να τα χανω.. ...την είδες...ή την άκουσες ; και μετά κοροϊδεύει εμένα ο μελλησούλας οτι λέω αρλούμπες.....τι ενωάς ? πότε σε κορόιδεψα εγώ ρε "ότι λες αρλούμπες" ; Μη λες αρλούμπες ! Lol άκυρο διάβαζα φακές τόση ώρα και όχι φάκες..... ..κάτι ήξερα εγώ που σου είχα δώσει κράνος προ-επαναστάσεως.... τα παραπονα σου για την απονη ζωη αλλου..εδω ειμαστε σοβαρο φορουμ δινει μαθημα σημερα το παιδι μας.. ...αυτά τα εξώγαμα...μου 'χουν ρημάξει τη ζωή...
status Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ΚΑλημέρεςςςςς πω πω, τι χαμός είναι αυτός εδώ μέσα, ποιός ήταν πρωινός για το καθάρισμα; :Ρ
status Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Σκ@τ@ ξεκίνησε η ημέρα :\ μου έκοψε η ντίζα του συμπλέκτη :\
soturin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 μέρααα, η little-loulou πρέπει να χε καλό πράμα, από κοντά παίδες σήμερα παίζει να γυρίσω στον πΟΤΕ, φτάνει πια με τη HOLέρα
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 καλά και εμένα το παπί έκανε σαν να έχασε την βενζίνη που είχε πήγα μισή ώρα πιο νωρίς και άργησαν μια ώρα να με αλλάξουν και τελικά ήρθε το boss να με αλλάξει αντί το παιδί που έπρεπε το κεφάλι μου είναι σκατά και πάω για νάνι καληνύχτα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.