Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, καλό είναι να αποφεύγετε το tag abuse γιατί είχαμε μερικά ακόμη bans τελευταία γι' αυτόν το λόγο.

ωχ... για μένα πάει αυτό..

ένα ψωρό aledjendary έγραψα..

Δημοσ.

Τώρα που μπήκαμε στο θέμα των μπάνιων... Κι επειδή δεν ακολουθώ κατα πόδας τις εξελίξεις. Ο LLNeo, ο toufas, ο 1980 και ο kwsn_men γιατί πλατσουρίζουν;;;

Δημοσ.
Τώρα που μπήκαμε στο θέμα των μπάνιων... Κι επειδή δεν ακολουθώ κατα πόδας τις εξελίξεις. Ο LLNeo, ο toufas, ο 1980 και ο kwsn_men γιατί πλατσουρίζουν;;;

o kwsn πλατσούριζε και μου φαίνεται μας άφησε... ο LLNeo δεν είναι δα και νέο όταν μπαναρίζεται .... για τον τούφα δεν ξέρω...

και πως διαολο μπαναριστηκαν αυτοί και εγώ κυκλοφορώ ακόμα ;;;:rolleyes:

Δημοσ.
και πως διαολο μπαναριστηκαν αυτοί και εγώ κυκλοφορώ ακόμα ;;;:rolleyes:

... το ίδιο σκεφτόμουν :+p όχι για εσένα.

Και λείπει ακόμα ένας ακραιφνής σαν τον LL που δε θυμάμαι το nickname του.

Θα ζητήσω στο "καλύτερο φόρουμ" να δημιουργηθεί subforum όπου αναρτώνται τα ban.

Μία παρέα είμαστε, να μην κουτσομπολευόμαστε;;; :+p

Δημοσ.
Θα ζητήσω στο "καλύτερο φόρουμ" να δημιουργηθεί subforum όπου αναρτώνται τα ban.

Μία παρέα είμαστε, να μην κουτσομπολευόμαστε;;; :+p

Σοβαρά αυτό είναι must... πρέπει να ξέρουμε. Μπορεί να με μπανάρει το βράδυ ο Πάρσι επειδή πχ δεν γέλασα στο αστείο του... να μην ξέρουν τα συντρόφια τι γίνικε να κατέβουν στους δρόμους;;;

Δημοσ.

α, γέλασες λοιπόν εχθενές το βράδυ και για αυτό τα συντρόφια, οι αγρότες, ανοίγουν γάλι γάλι την Εγναντία...

Δημοσ.
Θες να μου τα πεις περιληπτικά; :P

Μα και εμείς δεν ξέρουμε ρααα... το ψάχνουμε...

α, γέλασες λοιπόν εχθενές το βράδυ και για αυτό τα συντρόφια, οι αγρότες, ανοίγουν γάλι γάλι την Εγναντία...

τα συντρόφια του insomnia λέω... τέρεν την υπογραφή'μ

Δημοσ.

Ρε συ, με το συμπάθιο κιόλας και να με συγχωρείς και άλλα τέτοια, αλλά τι επανάσταση είναι τούτη που έχει μέλος της τον αρχιστράτηγο του αντίπαλου..;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...