alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ, με το συμπάθιο κιόλας και να με συγχωρείς και άλλα τέτοια, αλλά τι επανάσταση είναι τούτη που έχει μέλος της τον αρχιστράτηγο του αντίπαλου..; για να δεις πόσο ισχυροί είμαστε... όχι για να δεις
teo64x Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ήρθε σ' εμάς επειδή ξέρει σε ποια πλευρά βρίσκεται το μέλλον.
Achilles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ, με το συμπάθιο κιόλας και να με συγχωρείς και άλλα τέτοια, αλλά τι επανάσταση είναι τούτη που έχει μέλος της τον αρχιστράτηγο του αντίπαλου..; Για την ακρίβεια ήταν απαγωγή. Και πιο συγκεκριμένα πήραμε τον The_Edge, γιατί ο paredwse μας έπεφτε βαρύς. Χρειαζόμασταν τριαξονικό. /me γράφω πριν το ban...
Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 είναι φρίκη να κρέμεται το banhammer πάνω από το κεφάλι σου και να μη ξέρεις, αν και πότε θα χτυπήσει.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 είναι φρίκη να κρέμεται το banhammer πάνω από το κεφάλι σου και να μη ξέρεις, αν και πότε θα χτυπήσει. τι έκανες πάλι σκανδαλιάρη και φοβάσαι;
Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 για τα tags λέω.. τα είχα (παρελθοντικό εε) τσακίσει. ο σοτουριν το πήρε επί πόνου twiter quote ban ban, they shot me down about 1 hour ago from web
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ας μπω και εγώ στην λογαρίαν μου στο twitter που πριν καιρό έκανα και ποτέ δεν χρησιμοποίησα... @freaster... i am following you
Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ας μπω και εγώ στην λογαρίαν μου στο twitter που πριν καιρό έκανα και ποτέ δεν χρησιμοποίησα... @freaster... i am following you θα τα λέμε απο κει μετά το ban
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πως δουλεύει αυτή η μαλ....... ηλιθιότητα ρε;;;
Achilles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πως δουλεύει αυτή η μαλ....... ηλιθιότητα ρε;;; Μέσα, έξω, αν χρειαστεί επανέλαβε .....
Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πως δουλεύει αυτή η μαλ....... ηλιθιότητα ρε;;; Τι ρε, εύκολο είναι Γράφεις ένα status και είσαι σετ
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέσα, έξω, αν χρειαστεί επανέλαβε ..... η usb που είναι; Τι ρε, εύκολο είναι Γράφεις ένα status και είσαι σετ αυτό κατάλαβα και εγώ... και αρχίζω να αναρωτιέμαι για την χρησιμότητα του πέρα του όταν φάμε μπαν...
Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 η usb που είναι; αυτό κατάλαβα και εγώ... και αρχίζω να αναρωτιέμαι για την χρησιμότητα του πέρα του όταν φάμε μπαν... micro bloggin.. ότι είναι ένα blog είναι και το twitter (σε συμπυκνωμένο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.