teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ντάξει,ένα clear cache και το'φτιαξε.My apologies Τα συγχαρητήρια μου στον browser σου.
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οκ!! Eκμεκ κανταιφι (το αγαπημενο μου): Πρόστυχος μπακλαβάς αμαρτωλο Καζαν ντι πι :-) Μα πως ειναι δυνατον να μη σου αρεσει η ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&. Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι.
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&.Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι. Συμφωνώ σε όλα.
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ γιος ζαχαροπλάστη είμαι, μπορώ να πω τη γνώμη μου; :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&.Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι. A, sorry δεν καταλαβα καλα.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και τρελάθηκα μαζί σου και ερωτεύτηκααααα, καλώς τα δέχτηκαααααα, καλώς τα δέχτηκααααα!
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ γιος ζαχαροπλάστη είμαι, μπορώ να πω τη γνώμη μου; :Ρ Στειλε γλυκα τωρα!!! αν θες λες και τη γνωμη σου.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Στάτους ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Φαντάζομαι το pwnage που θα έριχνε η αδερφή σου(αν έχεις) στο old school πέσιμο..
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και τρελάθηκα μαζί σου και ερωτεύτηκααααα, καλώς τα δέχτηκαααααα, καλώς τα δέχτηκααααα! Κλαιν τι ειναι αυτο;;;; Που θα βρουμε ενα τετοιο;
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έφτασα τα 600. (Πωπω πραγματικά απορώ με τον Thresh.)
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Στάτους ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Φαντάζομαι το pwnage που θα έριχνε η αδερφή σου(αν έχεις) στο old school πέσιμο.. Ναι ρε ζαχαροπλάστης ήταν και έκανε χαλβάδες σαν κ εσένα.:Ρ Δεν έχω αδέλφια, όλα τα γλυκά μόνος μου τα έτρωγα :devil: Στειλε γλυκα τωρα!!! αν θες λες και τη γνωμη σου. Θα κανονιστεί.. Ότι γλυκό κ αν είναι ρε παίδες, αν είναι φτιαγμένο με μεράκι...ότι κ να λέμε είναι περιττό.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε ζαχαροπλάστης ήταν και έκανε χαλβάδες σαν κ εσένα.:ΡΔεν έχω αδέλφια, όλα τα γλυκά μόνος μου τα έτρωγα :devil: Θα κανονιστεί.. Ότι γλυκό κ αν είναι ρε παίδες, αν είναι φτιαγμένο με μεράκι...ότι κ να λέμε είναι περιττό. Κοιτα 99/100 γλυκα τα τσακιζω ανετα... κατι με ινδοκαρυδο δεν μ'αρεσουν.. Αλλά γαλακτομπουρεκα, κανταιφια (ερωτας), εκμεκ, καζανντιπι, μπακλαβαδες, τριγωνα, προφιτερολ κλπ... τους δινουμε μια εχτρα προσοχη :-D:-D Κλαιν προφιτερολ απο εκεινο το γωνιακο στη Ναυαρινου διπλα στη σταση δοκιμασες;
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 σταματήστε ρε με τα γλυκά δέθηκε κόμπος το στομάχι μου :S teo64x ναι ρε είμαστε και ασύρματα....
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βάτε, Κρις, να σας προτείνω; Εγω ειμαι ακριβο ποντικι να προτεινεις τον VL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.