little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 σιγουρα σε εμενα μιλας γτ ειδα μια με αυτο το νικ στο θρεντ με τα τσιντσιλα σ`εσενα φυσικα..:-)
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οκ,αφού είναι να παίξεις βρώμικα άκου:i hate πάστες and σοκολατίνες.I hate them deeply.Ψήσου για τίποτα συροπιαστά ή συροπιαστά με σοκολάτα ή συροπιαστά με κρέμες ή γενικά απ'αυτά τα ούμπερ πράματα που φτιάχνετε εκεί πάνω. Ευχαριστώ =ρ εντιτ: @vatos ,αντιπαρέρχομαι τα μπισκοτάκια που πόσταρες =ρ Οκ!! Eκμεκ κανταιφι (το αγαπημενο μου): Πρόστυχος μπακλαβάς αμαρτωλο Καζαν ντι πι :-) Μα πως ειναι δυνατον να μη σου αρεσει η ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μα πως ειναι δυνατον να μη σου αρεσει η ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! υπάρχουν και ανώμαλοι στον κόσμο και η μάνα μου τα ίδια κάνει lol
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ????????? Ντάξει,ένα clear cache και το'φτιαξε. My apologies
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ωρε παππου ακομα με τον ταρανδο ησουνα? Rofl
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ντάξει,ένα clear cache και το'φτιαξε.My apologies Τα συγχαρητήρια μου στον browser σου.
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οκ!! Eκμεκ κανταιφι (το αγαπημενο μου): Πρόστυχος μπακλαβάς αμαρτωλο Καζαν ντι πι :-) Μα πως ειναι δυνατον να μη σου αρεσει η ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&. Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι.
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&.Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι. Συμφωνώ σε όλα.
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ γιος ζαχαροπλάστη είμαι, μπορώ να πω τη γνώμη μου; :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν να σου πω %&@$#&^#@(*^@&*(^@)(^(#^#&.Κατά δεύτερον,την λατρεύω τη σοκολάτα.Πιουρ σοκολάτα όμως. Τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ είπα ότι απεχθάνομαι. A, sorry δεν καταλαβα καλα.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και τρελάθηκα μαζί σου και ερωτεύτηκααααα, καλώς τα δέχτηκαααααα, καλώς τα δέχτηκααααα!
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ γιος ζαχαροπλάστη είμαι, μπορώ να πω τη γνώμη μου; :Ρ Στειλε γλυκα τωρα!!! αν θες λες και τη γνωμη σου.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Στάτους ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Φαντάζομαι το pwnage που θα έριχνε η αδερφή σου(αν έχεις) στο old school πέσιμο..
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και τρελάθηκα μαζί σου και ερωτεύτηκααααα, καλώς τα δέχτηκαααααα, καλώς τα δέχτηκααααα! Κλαιν τι ειναι αυτο;;;; Που θα βρουμε ενα τετοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.