teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έφτασα τα 600. (Πωπω πραγματικά απορώ με τον Thresh.)
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Στάτους ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Φαντάζομαι το pwnage που θα έριχνε η αδερφή σου(αν έχεις) στο old school πέσιμο.. Ναι ρε ζαχαροπλάστης ήταν και έκανε χαλβάδες σαν κ εσένα.:Ρ Δεν έχω αδέλφια, όλα τα γλυκά μόνος μου τα έτρωγα :devil: Στειλε γλυκα τωρα!!! αν θες λες και τη γνωμη σου. Θα κανονιστεί.. Ότι γλυκό κ αν είναι ρε παίδες, αν είναι φτιαγμένο με μεράκι...ότι κ να λέμε είναι περιττό.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε ζαχαροπλάστης ήταν και έκανε χαλβάδες σαν κ εσένα.:ΡΔεν έχω αδέλφια, όλα τα γλυκά μόνος μου τα έτρωγα :devil: Θα κανονιστεί.. Ότι γλυκό κ αν είναι ρε παίδες, αν είναι φτιαγμένο με μεράκι...ότι κ να λέμε είναι περιττό. Κοιτα 99/100 γλυκα τα τσακιζω ανετα... κατι με ινδοκαρυδο δεν μ'αρεσουν.. Αλλά γαλακτομπουρεκα, κανταιφια (ερωτας), εκμεκ, καζανντιπι, μπακλαβαδες, τριγωνα, προφιτερολ κλπ... τους δινουμε μια εχτρα προσοχη :-D:-D Κλαιν προφιτερολ απο εκεινο το γωνιακο στη Ναυαρινου διπλα στη σταση δοκιμασες;
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 σταματήστε ρε με τα γλυκά δέθηκε κόμπος το στομάχι μου :S teo64x ναι ρε είμαστε και ασύρματα....
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βάτε, Κρις, να σας προτείνω; Εγω ειμαι ακριβο ποντικι να προτεινεις τον VL
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τώρα που το λες ένα Παγωτό Κανταΐφι το τσάκιζα αυτή τι στιγμή..;Ρ -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 02 : 24 : 11----- σταματήστε ρε με τα γλυκά δέθηκε κόμπος το στομάχι μου :S teo64x ναι ρε είμαστε και ασύρματα.... sorry mate εδώ πρέπει να διατηρήσουμε την γλυκύτητα μας :Ρ
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εν τω μεταξύ βλέπω και πάνω το banner με τη διαφήμιση της Pizza Fan... So much suffering, so much pain...
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κλαιν τι ειναι αυτο;;;; Που θα βρουμε ενα τετοιο; Προφιτερόλ με το κιλό που θα το βρεί κάποιος στο "Inci" στην οδό του Πέραν(Istinklar) στην Κωνσταντινούπολη. Φαίνεται πιο γευστικό απο ότι είναι Κλαιν προφιτερολ απο εκεινο το γωνιακο στη Ναυαρινου διπλα στη σταση δοκιμασες; Προσπαθώ να καταλάβω ποιά στάση λές.. Αν εννοείς στην Π.Π.Γερμανού με Εγνατία στο ble ναι δοκίμασα και είναι καταπληκτικό! (γενικά σαν ζαχαροπλαστείο)... Τώρα στάση.. που διάολο λες; Πάνω; Κάτω; Κατατόπισε με Γενικά τα ζαχαροπλαστεία που δίνω respect(εντάξει εκτός απο Μίλτο και plaisir) είναι η αλυσίδα "εστία". Τα σπάνε.. Απλά τα σπάνε..
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Και εγω πειναω απειρα αλλά αυτα ειναι ασκησεις πνευματικης δυναμης. * Βαρεμαρα > all
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εν τω μεταξύ βλέπω και πάνω το banner με τη διαφήμιση της Pizza Fan... So much suffering, so much pain... Κάτι τέτοιες καταστάσεις στρώνουν χαρακτήρα όμως...:Ρ -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 02 : 36 : 16----- Καληνύχτα βραδινή βάρδια
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Νταξ, τώρα το έστρωσε σε LOTR Conquest. EDIT Μπεστ ποστ οφ δε γουίκ.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Προσπαθώ να καταλάβω ποιά στάση λές.. Αν εννοείς στην Π.Π.Γερμανού με Εγνατία στο ble ναι δοκίμασα και είναι καταπληκτικό! (γενικά σαν ζαχαροπλαστείο)... Τώρα στάση.. που διάολο λες; Πάνω; Κάτω; Κατατόπισε με Γενικά τα ζαχαροπλαστεία που δίνω respect(εντάξει εκτός απο Μίλτο και plaisir) είναι η αλυσίδα "εστία". Τα σπάνε.. Απλά τα σπάνε.. Ιασωνίδου Δεν θυμαμαι ονομα, εχει ψωμια, πίτσες και φυσικά γλυκα. Τα προφιτερολ φατσα μπροστα σε τεραστια μπολ.. λες και σου βαζει ανάλογα... ΚΟΛΑΣΗ!!! και πανακριβα
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι το ble λές... Όντως κόλαση... Έχει επίσης και καταπληκτικό παγωτό.. Αυτό το plaisir και το fregio edit: Se 3 ώρες ξυπνάω για δουλειά... nice...
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ στις 11 πρέπει να είμαι σχολή... Fail...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.