Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Eγω τα εκανα χθες... Σημερα θα κοιμααααααααααμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εγώ πους Πέμπτη Παρασκευή έχω ρεπό πιάνομαι ? θα λιώσω στις μπύρες πάλι
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρες... μπάτε όλοι να μετρήσουμε απώλειες γιατί έσφιξαν οι cul-οι... Οι μοντς μπανάρουν άτομα τσι επανάστασης και αθώους χρήστες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια... σε επικοινωνία που είχα με γνωστό μοντ μου είπε γεμάτος νόημα να προσέχω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου... Θα με φάνε μπαμπέσικα πριν καλά- καλά δω τον Τζεϊσον να ξαναπατά ελληνικά χώματα!!!! Πάντως το μπαν σε κάποιον έξω από τον κύκλο μας το είχε προβλέψει ο σύντροφος Σότόύρίν χτες βράδυ... Έλα- έλα καλημέρα!!!!!!
teo64x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα... (Δεν έχω καλό προαίσθημα σήμερα. )
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βάτε, Κρις, να σας προτείνω; ντάξει τεό, άσε, το 'κανα εγώ @vatos ,αντιπαρέρχομαι τα μπισκοτάκια που πόσταρες =ρ ...και 'γω στην αρχή για κάτι τέτοιο την είχα πάρει την πικ...και καλά μπροστά σε πληκτρολόγιο...αλλά δεν ήταν.... soturin says (11:57 μμ):parakalw na tonistei sto offtopic oti egw kai toufas fagame ban epeidh eimastan asobaroi, alla o gdp77 epeidh htan psyxakias kai zΜΠΙΠwo requested.
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 requested. ΧΑ! αυτό περιέγραφα πιο πάνω... εγώ πήγα να βάλω μυστήριο στην κουβέντα αλλά εσύ... (με opera μπαίνεις ρααααααα;;;; )
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ΧΑ! αυτό περιέγραφα πιο πάνω... εγώ πήγα να βάλω μυστήριο στην κουβέντα αλλά εσύ... (με opera μπαίνεις ρααααααα;;;; ) ...αφουταν ρεκουεστεντ ; ; ; τινακανο όπερα...ναι....σάματι με τί να μπαίνω...υπάρχει άλλο πρόγραμμα ; !
parsifal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρες... μπάτε όλοι να μετρήσουμε απώλειες γιατί έσφιξαν οι cul-οι... Οι μοντς μπανάρουν άτομα τσι επανάστασης και αθώους χρήστες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια... σε επικοινωνία που είχα με γνωστό μοντ μου είπε γεμάτος νόημα να προσέχω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου... Θα με φάνε μπαμπέσικα πριν καλά- καλά δω τον Τζεϊσον να ξαναπατά ελληνικά χώματα!!!! Πάντως το μπαν σε κάποιον έξω από τον κύκλο μας το είχε προβλέψει ο σύντροφος Σότόύρίν χτες βράδυ... Έλα- έλα καλημέρα!!!!!! Απλά, η διεύθυνση έχει πάθει μία μικρή ταπηροκρανίαση με το φαινόμενο εκφύλισης άλλων τμημάτων του φόρουμ σε "mini offtopic" threads. Περιορίστε το "offtopic thread-style" posting σε αυτό το thread και όλα ( ; ) θα πάνε καλά. parsifal unofficial HQ-forum members liaison
FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 την είχα πάρει την πικ...και καλά μπροστά σε πληκτρολόγιο...αλλά δεν ήταν.... requested. τουλαχιστον εβαλαν νιονιο? ........
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 όπερα...ναι....σάματι με τί να μπαίνω...υπάρχει άλλο πρόγραμμα ; ! με την φλεγόμενη αλεπού... Απλά, η διεύθυνση έχει πάθει μία μικρή ταπηροκρανίαση με το φαινόμενο εκφύλισης άλλων τμημάτων του φόρουμ σε "mini offtopic" threads. Περιορίστε το "offtopic thread-style" posting σε αυτό το thread και όλα ( ; ) θα πάνε καλά. parsifal unofficial HQ-forum members liaison χα! αντίδραση στην επανάσταση;;; εεεε;;; αρχίσαμε να φοβόμαστε, ε;;; --- αυτά... τα λέμε μετά το μπαν μου!!!
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Απλά, η διεύθυνση έχει πάθει μία μικρή ταπηροκρανίαση με το φαινόμενο εκφύλισης άλλων τμημάτων του φόρουμ σε "mini offtopic" threads. Περιορίστε το "offtopic thread-style" posting σε αυτό το thread και όλα ( ; ) θα πάνε καλά. parsifal unofficial HQ-forum members liaison τουλαχιστον εβαλαν νιονιο? ........ θα μας πούνε οι ίδιοι σε καμμιά βδομάδα το λιγότερο... ρε φαρ, τί σόι quote αυτό ; σα χωριάτικη με την φλεγόμενη αλεπού... φλεγόμενη...ή αμφιλεγόμενη...
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 φλεγόμενη...ή αμφιλεγόμενη... Φλεγόμενη...
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ΑΧΟΥ ΤΟΟΟ ΓΟΥΤΣΟΥ - ΓΟΥΤΣΟΥ ΤΟ alex, καν' το μου μια πάσα (όποιος άρρωστος φανταστεί ότι εννοώ το γατί...είναι αθεράπευτος)
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς είναι σικέ http://florchakh.com/2007/07/16/firefox-girl-the-riddle-has-been-solved.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.