alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μον τη πίστης... τα τσιτσία πλημμύρισαν την οθόνη μου...
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρες κόσμε... Μπορεί να έχουμε απώλειες αλλα εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία ρανίδα του bandwidth μας..
little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρες κόσμε...Μπορεί να έχουμε απώλειες αλλα εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία ρανίδα του bandwidth μας.. βρε κλαιν..ΒΡΕ κλαιν..τους χαλασες την ωραια συζητηση που ειχανε τοση ωρα..αχ!ααααααχχχχ!!!
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 βρε κλαιν..β ρ ε κλαιν..τους χαλασες την ωραια συζητηση που ειχανε τοση ωρα..αχ!ααααααχχχχ!!! μικρό παιδί εσύ και ακούς την συζήτηση που είχα με τον Γουός...
little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μικρό παιδί εσύ και ακούς την συζήτηση που είχα με τον Γουός... εεεε..βασικα εσεις τα βγαλατε ολα στη φορα!εγω απλα διαβαζα..
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εδώ έχει γίνει μέλος του VFFC, στη συζήτηση που είχαμε κολλάς ;
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εδώ έχει γίνει μέλος του VFFC, στη συζήτηση που είχαμε κολλάς ; και αυτό σωστό... σχεδόν νιώθω τύψεις που στέλνω σε αυτό το μικρό, αγνό και αμόλυντο πλασματάκι (ξύπνα λουλού... για σένα λέω) φωτογραφίες.
little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 και αυτό σωστό... σχεδόν νιώθω τύψεις που στέλνω σε αυτό το μικρό, αγνό και αμόλυντο πλασματάκι (ξύπνα λουλού... για σένα λέω) φωτογραφίες. εεε?τι?πως?που?γιατι?...νομιζω οτι υπερβαλλετε..απλα ηθελα να γινω κι εγω μελος σε μια ομαδα..οι προθεσεις μου ειναι παντα μα ΠΑΝΤΑ αγνες..
Achilles Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 εεε?τι?πως?που?γιατι?...νομιζω οτι υπερβαλλετε..απλα ηθελα να γινω κι εγω μελος σε μια ομαδα..οι προθεσεις μου ειναι παντα μα ΠΑΝΤΑ αγνες.. Οι δικές μπορεί μικρή Λουλού, αλλά των 2 από πάνω σου.....δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 χα...μεσ' 'την αγνότητα αυτό το παιδί... πριν ημουν ακριβως απο κατω απο την βερουνκα..ε δεν το αντεχα αλλο!τωρα ειμαι απο πανω της!γιες!!!
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 οι προθεσεις μου ειναι παντα μα ΠΑΝΤΑ αγνες.. ε; ναιιιιι.... ναιιιιιι... -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 01 : 38 : 32----- Οι δικές μπορεί μικρή Λουλού, αλλά των 2 από πάνω σου.....δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. χα! το ακούσαμε και αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.