little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 χα...μεσ' 'την αγνότητα αυτό το παιδί... παλι μα παλι με παρεξηγεισατε... προκειται για πλεκτανη!..δεχομαι τις συγγνωμες σας..ελα..εεεεελα..περιμενω..
FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 και νόμιζα ότι εγώ βρισκόμουν σε δύσκολη θέση.....
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 και νόμιζα ότι εγώ βρισκόμουν σε δύσκολη θέση..... :lol: @ little loulou
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Offtopic, δεν μπορώ να ποστάρω ούτε αγγλικές λέξεις στο υπόλοιπο φόρουμ πλέον;
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 οι αγγλικές λέξεις τιμωρούνται με δίμηνο μπαν...
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ζωά.. Βάζουν μια καταπληκτική φωτό και κοτσάρουν το απαίσο logo τους στη μέση... Ζώα..
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ζωά.. Βάζουν μια καταπληκτική φωτό και κοτσάρουν το απαίσο logo τους στη μέση...Ζώα.. Και εγώ αυτό θα κάνω... θα κάνεις εσύ μετά τον καμπόσο με την δική την φωτό...
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ε μην την ποστάρεις κάν.. Τι την ποστάρεις αμα δεν.. Σιγά το έργο τέχνης..
little loulou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 @ little loulou κι αυτη η ωραια φωτογραφια ηταν για μενα..ευχαριστω waaaash..
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ε μην την ποστάρεις κάν.. Τι την ποστάρεις αμα δεν.. Σιγά το έργο τέχνης.. και ποιος είσαι εσύ που θα κριτικάρεις την τέχνη μου, ωρε;
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 οι αγγλικές λέξεις τιμωρούνται με δίμηνο μπαν... Ωραία, θμτσμον και όποιος κατάλαβε κατάλαβε δηλαδή, δεν είναι λίγο τραγικό αυτό; Δηλαδή από εδώ και μπρός θα γράφουμε ενβιντια ή νωιδια και αμδ ή ειεμντι; Ποιό είναι το ορθόν; Και τώρα σοβαρά, ούτε αγγλικούς όρους, δε παίζει κανένας τρόπος να το παρακάμψω αυτό, πήγα να κάνω ποστ στο λινοθξ σεξιον και μου λέει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ; (UMTSmon και guide)
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 @ μικρή λουλού... αυτό από μένα... ζήλεψα
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ωραία, θμτσμον και όποιος κατάλαβε κατάλαβε δηλαδή, δεν είναι λίγο τραγικό αυτό; Δηλαδή από εδώ και μπρός θα γράφουμε ενβιντια ή νωιδια και αμδ ή ειεμντι; Ποιό είναι το ορθόν; Και τώρα σοβαρά, ούτε αγγλικούς όρους, δε παίζει κανένας τρόπος να το παρακάμψω αυτό, πήγα να κάνω ποστ στο λινοθξ σεξιον και μου λέει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ; (UMTSmon και guide) egο nomizo oti prospernatai..
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ωραία, θμτσμον και όποιος κατάλαβε κατάλαβε δηλαδή, δεν είναι λίγο τραγικό αυτό; Δηλαδή από εδώ και μπρός θα γράφουμε ενβιντια ή νωιδια και αμδ ή ειεμντι; Ποιό είναι το ορθόν; Και τώρα σοβαρά, ούτε αγγλικούς όρους, δε παίζει κανένας τρόπος να το παρακάμψω αυτό, πήγα να κάνω ποστ στο λινοθξ σεξιον και μου λέει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ; (UMTSmon και guide) όταν λέω να κάνουμε την επανάσταση μας δεν με παίρνετε στα σοβαρά
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 YEAH! Πέρασα τα 1000 πόστ στο οφτόπικ... Τρέμε άλεξzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.