status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σιχαμένοι είναι οι πωλητές ρε...λίγδα και βρωμιά...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κάνουν μπαμ από μακριά ρε... ο τρόπος που μιλάνε, που κουνάνε τα χέρια... ουστ
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 30 ημέρες απλήρωτος είμαι. και έχει το θράσος να μου βάλει χέρι πως το σέρβις το έχω αφήσει μπουρδέλο...τη ζώα είναι αυτοί;;;
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 30 ημέρες απλήρωτος είμαι. και έχει το θράσος να μου βάλει χέρι πως το σέρβις το έχω αφήσει μπουρδέλο...τη ζώα είναι αυτοί;;; πως μου σπάει τα νεύρα αυτό ρε... είσαι που είσαι λάθος το τραβάς και από τα μαλλιά... σαν τον δικό μου.
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 γυρνάει και μου λέει "κάθεσαι εδώ και καπνίζεις και δε δουλεύεις" και του λέω "νομίζεις πως έχω για να καπνίσω; Με δανεικά είμαι..είπες τίποτε;;"
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 γυρνάει και μου λέει "κάθεσαι εδώ και καπνίζεις και δε δουλεύεις" και του λέω "νομίζεις πως έχω για να καπνίσω; Με δανεικά είμαι..είπες τίποτε;;" τσατίστηκα τώρα....
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Και γω.. πάμε να κλείσουμε τους δρόμους..
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Βρείτε και έναν Κούρδο να αυτοπυροπολιθή ως ένδειξη διαμαρτυρίας.. :Ρ
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 LOL wash photo abuse εεε όχι ακριβώς abuse... (μάλλον για απόπειρα εκφοβισμού επρόκειτο...) ψιλοπετυχημένη κιόλας μπορώ να έχω με pm την original background φωτο γιατί μόλις έφαγα μια φλασιά και είσαι και από κοντά εσύ... όλα γίνονται... εεε δεν ξέρω...πρέπει να ρωτήσω τον "ΑΛΛΟΝ" ερώτηση ημέρας :να πουλήσω την Foxconn Avenger και τον Q9450 και να πάω σε i7 ? α) [parsifal mode] βάλε Fina! β) [Chrisxxx mode] πιες καφέ γ) [alexzzz mode] δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό Βρείτε και έναν Κούρδο να αυτοπυροπολιθή ως ένδειξη διαμαρτυρίας.. :Ρ καρφώνεσαι... πάμε να κλείσουμε τους δρόμους.. μας πρόλαβαν άλλοι... ...βλέπεις τί γίνεται όταν χαζολογάς με το postcount ; ; Στα 'λεγα
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εεε δεν ξέρω...πρέπει να ρωτήσω τον "ΑΛΛΟΝ" ξεκόλλα ρε... μην κάνεις τέτοια... σοβαρά μιλάω.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει άλλος;;; Wash πλέον δεν χαζολογάω μόνο με το ποστ κάουντ όμως
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ξεκόλλα ρε... μην κάνεις τέτοια... σοβαρά μιλάω. α μα "αυτά" είναι η δύναμή μου...σας κρατάω απ' τα χέρια Υπάρχει άλλος;;; ναι ρε...κάτι τρακτεριούχοι... Wash πλέον δεν χαζολογάω μόνο με το ποστ κάουντ όμως όντως... Λετς γκετ οφ λαϊν, λετς γκετ ε λαϊφ. ..παιδιά μη μασάτε, δεν τον έχω ξαναδεί αυτόν, τσιράκι των μοντ μου μυρίζει - αφήστε τα ρούτερ ανοιχτά....
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 kαρφώνεσαι... τι καρφόνομαι ρε wash εδώ ζω με δανεικά πλάκα μου κάνεις;
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τι καρφόνομαι ρε wash εδώ ζω με δανεικά πλάκα μου κάνεις; ορίστε... ταμείο δεν έχει η 29 φλεβάρη... μπράβο στον στάτους για την πρόταση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.