status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Διάλογος... - Τι κάνεις;; - Κάθομαι - Πόση ώρα; - 30 λεπτά, όσες μέρες έχεις να μας πληρώσεις... - μφμφμφμφμφ .. Και στο μπακράουντ: Sex pistols - Anarchy in UK lol
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 lol, επική κατάσταση...
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Θα καταλάβουν εν καιρό-ώ; ω Ορίστε και το τραγούδι μου για σήμερα.. ...he is SO "you".... ...ΞΕΡΕΙΣ εσύ τί εννοώ... ΤΙ κόλλημα τραβάνε μερικοί ; ! "embedding disabled by request"...uhhhhh! Διάλογος...- Τι κάνεις;; - Κάθομαι - Πόση ώρα; - 30 λεπτά, όσες μέρες έχεις να μας πληρώσεις... - μφμφμφμφμφ .. Και στο μπακράουντ: Sex pistols - Anarchy in UK lol - Tί κάνεις ;; - Καλά... - Ε ; ; ; - Πώς ; - Με δουλεύεις ; ! - ..κι ΑΥΤΟ τσάμπα επίσης ... - Άκου, δε θα τα πάμε καλά... - Γιατί, τα πηγαίνουμε τώρα ; - Επίτηδες το κάνεις ε ; Προκαλείς για να σε απολύσω... -...my thought, περίπου : Προκαλείς για να παραιτηθώ... - Άμα έδειχνες και λίγο ενδιαφέρον για τη δουλειά, θα ήταν αλλιώς... -..Άμα έδειχνες και κανένα πεντακοσάευρο, θα ήταν κι αλλιώτικα από αλλιώς... - Τέλος πάντων...Τόση ώρα μιλάμε, κάνε και καμμιά δουλειά, και θα τα δούμε αυτά... - Πέρασε η ώρα, σχόλασα. * μουσικό μπακράουντ : Ζαβαρακατρανέμια fixed for perfection
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Διάλογος... - Τι κάνεις;; - Κάθομαι - Πόση ώρα; - 30 λεπτά, όσες μέρες έχεις να μας πληρώσεις... - μφμφμφμφμφ .. ... καλά εσύ είσαι χειρότερος από μένα
thanocaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Διάλογος... - Τι κάνεις;; - Κάθομαι - Πόση ώρα; - 30 λεπτά, όσες μέρες έχεις να μας πληρώσεις... - μφμφμφμφμφ .. Και στο μπακράουντ: Sex pistols - Anarchy in UK lol Μαλάκα, θέλω να δουλέψω εκεί πέρα! Με έβαλες στην πρίζα!!! :lol::lol:
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Έχω πεθάνει στα γέλια.... Γιατί από όλα; :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Με την όλη κατάσταση... μου θυμίζει εμένα πέρσι το καλοκαίρι. Εμείς μαζευόμασταν 8 άτομα στην δουλεία και πηγαίναμε για καφέ αφού δεν μας έδινε σημασία και είχε και την απαίτηση να είμαστε δουλεύουμε κανονικά. Αλλά και να ήμασταν στα γραφεία η call of duty θα παίζαμε ή PRO στον Projector στην αίθουσα παρουσιάσεων. Το άτομο έσκαγε τα κέρατα του για ταξίδια στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να πάει να δει πως είναι το μέρος... Πάντως και που δεν πήγε καλά η δουλεία για αυτόν μια φόρα δεν πρόκειται να πεινάσει ποτέ αφού να φανταστείτε πίστευε ότι δεν τα είχαμε ανάγκη τα λεφτά.
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ναι λές και κάθε μήνα κωλώνατε το ανατρεπόμενο του ο κάθε ένας για να πληρωθείτε...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299265 Looooooooooooooool αμάν με αυτό το αντι greeklish shit
firewalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299265 Looooooooooooooool αμάν με αυτό το αντι greeklish shit Τι ήταν; 10
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ένας τύπος ζήταγε HD υλικό για ανταλλαγή και το έγραφε σαν να ήταν ροζ αγγελία
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Screenshot, εστω google cache! ένας τύπος ζήταγε HD υλικό για ανταλλαγή και το έγραφε σαν να ήταν ροζ αγγελία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.