Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Alexzzz, τα κωλοΚΟSS καπούτ (ήταν ανάγκη να χουν ένα μέτρο καλώδιο?) και πήρα αυτά, εγκρίνει η οργάνωση;

Να πω ότι τα'λεγα για τα koss;;; Για αυτά που πήρες δεν ξέρω... δεν έχω ιδέα. οπότε εγκρίνω

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστός ο ηλεκτρολόγος. Το αποτέλεσμα είναι true σε κάθε περίπτωση,οπότε eat.

όπα αν από τo eat έχει αρνητικό πρόσημο τότε δεν έχει eat:P

πολλά λάθη σήμερα...:Ρ αν και τα δύο eat=0 τότε το πουλί, δεν έχει φαΐ:Ρ

Δημοσ.
Alexzzz, τα κωλοΚΟSS καπούτ (ήταν ανάγκη να χουν ένα μέτρο καλώδιο?) και πήρα αυτά, εγκρίνει η οργάνωση;

Αυτό είναι τηλεπάθεια, το πρωί τα έβαλα στη wishlist μου. Περιμένω mini review :-) btw έχουν ισομετρές καλώδιο, ή ένα που τυλίγεται πίσω από το λαιμό; ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν ;)

Δημοσ.

Ισομετρές. Πολύ καλός ήχος, αν και είχα συνηθίσει το άπειρο μπάσο των koss, καkoss μάλλον γιατί ήταν υπερβολικό. Πολύ άνετη εφαρμογή, κάτι αντίστοιχα in-ear του κινητού (sony ericsson) που είχα παλιότερα μου σπάγαν λίγο τα νεύρα αλλά αυτά και μπαίνουν αμέσως και δεν πέφτουν κουνιούνται κτλ να πατάς κάθε λίγο τα αυτί σου.

Γενικά σε ακουστίκα κλάσης 20ευρου πρόσφατα μετακινήθηκα, και δε ξέρω πολλά που μπορεί να θες να σου πω, ρώτα πάντως ό,τι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Δεν έχω τίποτα τρελές απαιτήσεις! Να μου πεις μην είχαν τίποτα τρίξιμο στο μπάσο ή ήχο τελείως απογοητευτικό ήθελα αλλά και το θέμα με το καλώδιο.

Ευχαριστώ m8! Θα τα παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσ.

Από που έρχεται η μυρωδιά; Για πες να μυρίσω και γω.

Όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μύτη μου που έχει να την μυρίσει 22 χρόνια. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...