Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ όταν έφτασα τα 3 χρόνια με δίπλωμα δεν είχα ούτε μία τράκα... έκανα 5 μαζεμένες σε 2 εβδομάδες.... 3 με χτύπησαν, 1 χτύπησα και την τελέ έστειλα το αμάξι αδιάβαστο... καπούτ τεν τεν

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημερες! Τα αμαξια και τις μηχανες ο μονος τροπος για να τα μαθεις ειναι να μην τα φοβασαι.

Έτσι. Ορθώς. :-)

Αλλά είναι να φοβάσαι και μερικούς που νομίζουν ότι είναι king of the road, και κάτι δολοφονικές γυναίκες και γερόντια. :mad:

Εγώ όταν έφτασα τα 3 χρόνια με δίπλωμα δεν είχα ούτε μία τράκα... έκανα 5 μαζεμένες σε 2 εβδομάδες.... 3 με χτύπησαν, 1 χτύπησα και την τελέ έστειλα το αμάξι αδιάβαστο... καπούτ τεν τεν

[Μητσοτάκης mode]

Να τις κατοστήσεις. :P

[/Μητσοτάκης mode]

Ξέρω, ξέρω, στην καρδιά σου με έχεις.

Δημοσ.

[Μητσοτάκης mode]

Να τις κατοστήσεις. :P

[/Μητσοτάκης mode]

Ξέρω, ξέρω, στην καρδιά σου με έχεις.

όλο ευχές αυτό το παιδί....

Δημοσ.

Καλημέρεςςςς!! :Ρ

Χρωστούσες τράκες από προηγούμενα έτη ε. :ΡΡΡ

Δημοσ.
Εάν δεν υπήρχαν θύματα τότε μην μιλάς καθόλου.

Κωλόφαρδος είσαι όχι άτυχος.

το μόνο θύμα ήμανε εγώ και ο τσακισμένος εγωισμός μου... στην μεγάλη τράκα που έβγαλα οφ το αμάξι ήταν ένα σκυλάκι στον δρόμο... για να μην το χτυπήσω τράκαρα. όταν βγήκα από το αμάξι ήρθε το βλαμμένο και τριβόταν στα πόδια μου... :mad:

Δημοσ.
το μόνο θύμα ήμανε εγώ και ο τσακισμένος εγωισμός μου... στην μεγάλη τράκα που έβγαλα οφ το αμάξι ήταν ένα σκυλάκι στον δρόμο... για να μην το χτυπήσω τράκαρα. όταν βγήκα από το αμάξι ήρθε το βλαμμένο και τριβόταν στα πόδια μου... :mad:

αχ αλεξζζζ τι φιλοζωος που εισαι... οχι σαν τον τουφα :mad:μπραβο σου

Heart.jpg

Δημοσ.

Άστα να πάνε και εμένα μου έχει τύχη να πεταχτούν ζώα και παιδάκια... από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Απλά πετάγονται στον δρόμο χωρίς να ελέγξουν τίποτα.

Αφού δεν υπάρχουν θύματα όλα καλά.

Εσύ να είσαι καλά και όσα αμάξια θες θα πάρεις.

Πανέξυπνο το ζωντανό πάντως.

Δημοσ.
Άστα να πάνε και εμένα μου έχει τύχη να πεταχτούν ζώα και παιδάκια... από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Απλά πετάγονται στον δρόμο χωρίς να ελέγξουν τίποτα.

Αφού δεν υπάρχουν θύματα όλα καλά.

Εσύ να είσαι καλά και όσα αμάξια θες θα πάρεις.

Πανέξυπνο το ζωντανό πάντως.

+1000000000 B)

Δημοσ.
δεν λες που σου έλεγε και ευχαριστώ :P

βρε εγώ φταίω που δεν το σούβλισα...

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 02 : 13 : 11-----

αχ αλεξζζζ τι φιλοζωος που εισαι... οχι σαν τον τουφα :mad:μπραβο σου

Heart.jpg

+1000000000 B)

τώρα είδα τις απαντήσεις σας :lol:

τώρα που έγραψα ότι θα το σούβλιζα

Δημοσ.

εγώ πήγα να χτυπήσω μια γιαγιά που πετάχτηκε στο δρόμο αλλά σταμάτησα :/ μετά το μετάνιωσα βέβαια γιατί άκουσα και καντήλια που πετάχτηκε στο άκυρο η καλόγρια τα πήρα τώρα :P

Δημοσ.
βρε εγώ φταίω που δεν το σούβλισα...

τώρα είδα τις απαντήσεις σας :lol:

τώρα που έγραψα ότι θα το σούβλιζα

φτου σου την παιρνω πισω την καρδια μονο ο παπαχλαμιδας ειναι τελικα σωστος

Δημοσ.
εγώ πήγα να χτυπήσω μια γιαγιά που πετάχτηκε στο δρόμο αλλά σταμάτησα :/ μετά το μετάνιωσα βέβαια γιατί άκουσα και καντήλια που πετάχτηκε στο άκυρο η καλόγρια τα πήρα τώρα :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...