little loulou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εάν δεν υπήρχαν θύματα τότε μην μιλάς καθόλου.Κωλόφαρδος είσαι όχι άτυχος. εγω ολο σφαλιαρες ετρωγα απο τον δασκαλο της οδηγησης..σιγα..τι εκανα πια?επειδη επεσα πανω σε ενα σκουπιδοτενεκε και περασα στο αντιθετο ρευμα?!αφου τωρα μαθαινα..που να τα ξερω..
status Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 εγω ολο σφαλιαρες ετρωγα απο τον δασκαλο της οδηγησης..σιγα..τι εκανα πια?επειδη επεσα πανω σε ενα σκουπιδοτενεκε και περασα στο αντιθετο ρευμα?!αφου τωρα μαθαινα..που να τα ξερω.. γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος σε ζυγώνει..:Ρ
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 καλά papahlamidas μην γελάς καθόλου εδώ στην Αθήνα έχει ξεφύγει ο κόσμος λέμε
papahlamidas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 εγω ολο σφαλιαρες ετρωγα απο τον δασκαλο της οδηγησης..σιγα..τι εκανα πια?επειδη επεσα πανω σε ενα σκουπιδοτενεκε και περασα στο αντιθετο ρευμα?!αφου τωρα μαθαινα..που να τα ξερω.. Ελπίζω τώρα να μην κάνεις τέτοια πετυχημένα σαν της κυρίες παρακάτω.
frenzy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Κάποιος που έχει digital tv tuner αν ξέρει, τα της ΕΡΤ πόσο μπροστα δίνουν EPG?
little loulou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω τώρα να μην κάνεις τέτοια πετυχημένα σαν της κυρίες παρακάτω. :o:o:o:o:o:o:o:o
evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 :o:o:o:o:o:o:o:o να υποθεσω οτι αυτο σημαινει ναι; γι αυτο κι εγω δεν πιανω τιμονι στα χερια μου για να μην εχουν να μου την λενε
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Την προηγουμενη μερα πριν δώσω μπαινω στο αμαξι και καθομαι πισω και περιμενα να τελειωσει μια που θα εδινε μαζι μας. Αφου πας πηγε κανα 10λεπτο σαν να ειχε 10 μποφορ κατεβαινουμε μια μεγαλη κατηφορα οποτε της λεει ο δασκαλος να πατησει φρένο. Το παταει τόσο δυνατα που ο δασκαλος κολλαει στο παρμπριζ εγω στο μπροστα καθισμα, καφεδες πεταγοντε παντου ενα χαλι σκετο, οποτε ακουω το δασκαλο να φωναζει με το δεξι παταμε το φρενο!!! Μετα είχαμε τα κλασικα κλαματα, δεν θα το παρω ποτε κλπ. κλπ.
Achilles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Να μην επαναλαμβανόμαστε. Μία τα μονά, μία τα ζυγά και μία οι γυναίκες..... άντε και ο sotourin.
evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 καλα ρε παιδια πως αυτος σηκωθηκε και περπαταγε και εβριζε κιολας μετα απο τετοια συγκρουση;;;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τι να κανει να ζητησει συγγνωμη;;; :lol:
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 προκειμένου να βρει το δίκιο του και να ρίξει Παναγίες ο Έλληνας όλα τα κάνει
ANHLIKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 καλα ρε παιδια πως αυτος σηκωθηκε και περπαταγε και εβριζε κιολας μετα απο τετοια συγκρουση;;; Δεν μπορεις να φανταστείς την αδρεναλίνη εχεις εκεινη την στιγμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.