Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρες λίλιθ.

Να σας πω καλά μου παιδάκια, έκαμα ένα σκίτσο με μολύβι και το πέρασα στο πισί. Για κάποιο λόγο όμως εμφανίζονται κυμματιστές grayscale γραμμές από το scanner. Υποθέτω πως κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις φωτεινότητας κτλ, αλλά τι;

Contrast λογικά, να κάνεις τα ανοιχτά γκρι λευκά

οπα ακυρο, δεν πιάνει αυτό εδώ :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρες λίλιθ.

Να σας πω καλά μου παιδάκια, έκαμα ένα σκίτσο με μολύβι και το πέρασα στο πισί. Για κάποιο λόγο όμως εμφανίζονται κυμματιστές grayscale γραμμές από το scanner. Υποθέτω πως κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις φωτεινότητας κτλ, αλλά τι;

Γιατί ρε Luci μόνο την λίλιθ. Εμείς από τσιμπούκι βγήκαμε;;; :mad::mad::mad:

Δεν φτάνει που μας έχεις αφήσει γενικώς, δεν μας χαιρετάς και από πάνω; :mad:

Δοκίμασε να αυξήσεις και την ανάλυση σκαναρίσματος μπας και...

Δημοσ.

Ε δεν ήθελα να ζητήσω βοήθεια κάτω από ένα καλησπέρα έτσι στεγνά. =ρ

Εξάλλου εσάς σας ξέρω, με την κοπέλα δεν έχουμε οικειότητα =ρ

Δημοσ.

Pablo_hasan?vitalpoint?ferongr,liopyr???????????απο που εμφανιστηκαν αυτοι και ποσταρουν στο thread μου?????εεε?:-(

Δημοσ.

Οντως με scanner δεν μπορω να σκεφτω τροπο να φυγουν με editing της φωτογραφιας... Εκτος αν κανεις απο δω κανα μαγικο...

* Αν δεν φυγουν θα μπορουσε να ειναι διαφημιση των ραφλες :-D

Δημοσ.

Λοιπόν Luci δοκίμασε το εξής:

Βγάλτο μια φωτο με την φωτογραφική ή το κινητό, καλύτερα το πρώτο και χρησιμοποίησε το πρόγραμμα Snapter Ice.

Αυτό που κάνει είναι το εξής:

"Snapter is software that lets you use a digital camera as a mobile scanner. The software automatically crops, stretches, flattens, and converts photos of documents, whiteboards, posters, business cards and receipts into more portable images. Whether you are in a library, conference room or classroom, just snap the photo and run it through Snapter to produce images that look as if they have been scanned through a flatbed scanner!"

Θα με θυμηθείς...

Θες ένα άμεσο ;) link για το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Δεν έχει ρύθμιση ποιότητας scan-αρίσματος?

Δεν νομίζω πως θα εξαφανιστούν οι γραμμές παίζοντας με contrast και brightness ... :-(

(ωραίο το σκίτσο BtW).

(και το θέμα ωραίο φαίνεται). :P

liopyr is about to be banned :-D

Δημοσ.

Για να δούμε. Ευχαριστώ =)

εδιτ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΟΠΥΡ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ. Μ' ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Δημοσ.

Βασικά φίλος που σκιτσάρει συνέχεια, φωτογραφίες με κινητό τα βγάζει και τα περνάει illustrator, αλλά τα δικά του είναι κάπως πιο vector friendly :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...