Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι εδώ δίπλα... και κάνουν ντελίβερι

:lol:

Εν τω μεταξύ, ξέρεις πως μου 'ρθε;

Έκανε το λάθος να με ρωτήσει η γυναίκα μου αν θα τους πάω στην εκκλησία αύριο!!!!!

Γελάω εδώ και 1 ώρα. :lol:

Δημοσ.
:lol:

Εν τω μεταξύ, ξέρεις πως μου 'ρθε;

Έκανε το λάθος να με ρωτήσει η γυναίκα μου αν θα τους πάω στην εκκλησία αύριο!!!!!

Γελάω εδώ και 1 ώρα. :lol:

Και με το δίκιο σου...

Δημοσ.

Μην πάτε στην εκκλησία. Όταν γίνω πλούσιος θα ζητάω λογαριασμούς από καφετέριες για αποδείξεις πως το πρωί ήσασταν εκεί και θα σας κερνάω τον καφέ.

Δημοσ.
Επ, alexzzz, γιατί δεν κοιμάσαι; Έχεις άγχος για τον αγώνα αύριο; Έκανες ομιλία στους παίκτες σήμερα;

Στις 15:00 είναι το ματς... χαλαρά...

Άσε που και να θες να αγχωθείς δεν μπορείς... γιατί πράγμα να αγχωθείς;;; μην χάσουμε;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ... ρε πως τα λέω βραδιάτικα...

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 12 : 50 : 07-----

Μην πάτε στην εκκλησία. Όταν γίνω πλούσιος θα ζητάω λογαριασμούς από καφετέριες για αποδείξεις πως το πρωί ήσασταν εκεί και θα σας κερνάω τον καφέ.

να μου πληρώσεις τον δικηγόρο για την μήνυση που θέλω να κάνω για την καμπάνα που χτυπάει και ηχορυπαίνει....

Δημοσ.

Μια φορά με πήγαν χωρίς να με ρωτήσουν (βαφτίσια) :mad:

Μια φορά έκανα μαλακία (παντρεύτηκα) :cry:

Και μια φορά θα με πάνε τέσσερις (κηδεία) :lol:

Δημοσ.

Θα τον παίρνουν σε κυπελλάκι!!! Χα χα χα χα χα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...