Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μια φορά θα με πάνε τέσσερις (κηδεία) :lol:

τι το είπες... τώρα θα πρέπει να κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας

ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣΣΣΣ !!!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να μου πληρώσεις τον δικηγόρο για την μήνυση που θέλω να κάνω για την καμπάνα που χτυπάει και ηχορυπαίνει....

Νομίζω ότι υπάρχει δεδικασμένο στην Ελλάδα για την καμπάνα αλλά και για τα ηχεία. Έβαζαν και τα εξωτερικά ηχεία στο τέρμα. Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε. Δεν θυμάμαι σε ποιο μέρος ήταν.

Δημοσ.
Νομίζω ότι υπάρχει δεδικασμένο στην Ελλάδα για την καμπάνα αλλά και για τα ηχεία. Έβαζαν και τα εξωτερικά ηχεία στο τέρμα. Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε. Δεν θυμάμαι σε ποιο μέρος ήταν.

Στην γειτονιά μου... :whistle:

Δημοσ.
Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε.

Σίγουρα συγγενής μου... είμαστε μεγάλο σόι :-D

Δημοσ.

Έτοιμος για φορματ.. Φραπεδάκι, κοκακολα λαιτ, σιντια drivers, δίσκοι και dvd, κράνος και επιγονατίδες, και πολλά cheetos. Ευχηθήτε μου καλή τύχη.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει τέτοια διάταξη στο σύστημά μου, που μπορεί μέσα σε 1 ώρα μετά το φορμάτ να έρθει στην κατάσταση που ήταν πριν (και ακόμα ψάχνω τεχνικές περαιτέρω επιτάχυνσης των διαδικασιών).

Υ.Γ.: Δεν εννοώ ότι σε μια ώρα θέλει πάλι φορμάτ, ε;

Δημοσ.
Έτοιμος για φορματ.. Φραπεδάκι, κοκακολα λαιτ, σιντια drivers, δίσκοι και dvd, κράνος και επιγονατίδες, και πολλά cheetos. Ευχηθήτε μου καλή τύχη.

Βάλε linux, πάρε μακ και άλλαξε τροφοδοτικό

(μήπως να το κάνω υπογραφή αυτό... το λέω συχνά τώρα τελέ... )

Δημοσ.
Βάλε linux, πάρε μακ και άλλαξε τροφοδοτικό

Hey, mπορείς να το κάνεις ακόμη πιο mixed up: «Πάρε μακ, με τροφοδοτικό που να τρέχει linux». Και ασ' τον να ψάχνεται! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...