alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Και μια φορά θα με πάνε τέσσερις (κηδεία) τι το είπες... τώρα θα πρέπει να κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣΣΣΣ !!!!
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 να μου πληρώσεις τον δικηγόρο για την μήνυση που θέλω να κάνω για την καμπάνα που χτυπάει και ηχορυπαίνει.... Νομίζω ότι υπάρχει δεδικασμένο στην Ελλάδα για την καμπάνα αλλά και για τα ηχεία. Έβαζαν και τα εξωτερικά ηχεία στο τέρμα. Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε. Δεν θυμάμαι σε ποιο μέρος ήταν.
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι υπάρχει δεδικασμένο στην Ελλάδα για την καμπάνα αλλά και για τα ηχεία. Έβαζαν και τα εξωτερικά ηχεία στο τέρμα. Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε. Δεν θυμάμαι σε ποιο μέρος ήταν. Στην γειτονιά μου...
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κάποιος έκανε μήνυση στην εκκλησία και δικαιώθηκε. Σίγουρα συγγενής μου... είμαστε μεγάλο σόι
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έτοιμος για φορματ.. Φραπεδάκι, κοκακολα λαιτ, σιντια drivers, δίσκοι και dvd, κράνος και επιγονατίδες, και πολλά cheetos. Ευχηθήτε μου καλή τύχη.
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Προφυλακτικά μήπως μαμηθεί το σύμπαν δεν έχει;;;
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω κάνει τέτοια διάταξη στο σύστημά μου, που μπορεί μέσα σε 1 ώρα μετά το φορμάτ να έρθει στην κατάσταση που ήταν πριν (και ακόμα ψάχνω τεχνικές περαιτέρω επιτάχυνσης των διαδικασιών). Υ.Γ.: Δεν εννοώ ότι σε μια ώρα θέλει πάλι φορμάτ, ε;
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έτοιμος για φορματ.. Φραπεδάκι, κοκακολα λαιτ, σιντια drivers, δίσκοι και dvd, κράνος και επιγονατίδες, και πολλά cheetos. Ευχηθήτε μου καλή τύχη. Βάλε linux, πάρε μακ και άλλαξε τροφοδοτικό (μήπως να το κάνω υπογραφή αυτό... το λέω συχνά τώρα τελέ... )
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τροφοδοτικό δοκίμασες να αλλάξεις; Μια καλή λύση θα ήταν το MacOS. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις Linux.
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Βάλε linux, πάρε μακ και άλλαξε τροφοδοτικό Hey, mπορείς να το κάνεις ακόμη πιο mixed up: «Πάρε μακ, με τροφοδοτικό που να τρέχει linux». Και ασ' τον να ψάχνεται!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μαλακίες σου λένε όλοι μία είναι η λύση mod it, clock it... hits from the bong mode pick it, pack it, Fire it up, come along, and take a hit from the bong
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Προφυλακτικά μήπως μαμηθεί το σύμπαν δεν έχει;;; ...μάλλον το "after pill" εννοείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.