MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Στα ψιλογρήγορα,έχει κανείς υπόψιν κάποιο προγραμματάκι ή κάποιο addon του firefox για λίνουξ ώστε να ρυθμίσω τo download??Tρώει ούλο το bandwidth και παίζουν τα νεύρα μου.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μιζκίτω , εδώ στους έχω...και τους δυο...
thanocaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Στα ψιλογρήγορα,έχει κανείς υπόψιν κάποιο προγραμματάκι ή κάποιο addon του firefox για λίνουξ ώστε να ρυθμίσω τo download??Tρώει ούλο το bandwidth και παίζουν τα νεύρα μου. Νομίζω ότι με το DownThem All μπορείς να επιλέγεις ταχύτητα...
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αμα σου πω ότι η ψησταριά που είναι στην φωτό είναι ίδια με αυτήν που έχω σπίτι, θα με πιστέψεις?
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αμα σου πω ότι η ψησταριά που είναι στην φωτό είναι ίδια με αυτήν που έχω σπίτι, θα με πιστέψεις? Με τον liopyr μέσα;;;
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 άμα σου πω ότι μόλις έχασες κάθε πιθανότητα να γίνεις φίλος με τον liopyr, εσύ θα με πιστέψεις ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Kill 'em Washy,kill 'em!They bastards! κατά το σαουθπαρκ για να μην παρεξηγηθώ,χουχ Τhanocaster,θα το ψάξω,θενξ =)
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Aν μου βρει κάποιος live link που να δουλεύει να δω το derby, κερδίζει μία εβδομάδα φιλίας μου.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Tι πρεπει να κανει καποιος για να μην του μιλας καθολου * Ποιος παίζει;;;
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Aν μου βρει κάποιος live link που να δουλεύει να δω το derby, κερδίζει μία εβδομάδα φιλίας μου. Πολύ ευχαρίστως liopyr να σε βοηθήσω, αλλά προσωπικά ασχολούμαι μόνο με σοβαρές ομάδες.
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το ρουφήξαμε στο 5'. Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω link...
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το ρουφήξαμε στο 5'. Με τις υγείες σας.....
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 http://livegoal.tk/tv.html και κάνε κλικ στο "today's live games". Μετά scroll down μέχρι να βρεις τον αγώνα - δουλεύει. Άμα δεν το 'χεις, μπες εμεσεν για παιρετέρω * υγ : καταξοδεύεσαι πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.