klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Asep got pwned... Rly.. 2 μέρες διάβασμα και είμαι αρκετά σίγουρος ότι πέρασα... Τι σκατά έχουν στο μυαλό τους αυτοί που πάνε και φροντιστήρια; Νο wonder που οι καθηγητές μας ήταν ζώα.. Τι να πείς.. Καμι λύση για πονοκέφαλο;
slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εκει δεν βλεπετε ταινιες;;; Βλέπαμε 'χθες κάτι μιλφ σε λαπτοπ τοποθετημένο πάνω σε ένα λουκάνικο. Παρακμή..
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καμι λύση για πονοκέφαλο; Πιες καφε Και βάλε λίνουξ.
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Nice... Βάζω να γίνεται ένα partitionάκι και πάω να χτυπήσω ένα σκέτο δυνατό.. Τηνχ insomnia... edit: You are the $hit! (για να συνεχίζω τον cypreshillικό οίστρο των παραπάνω)
soturin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ρε αφήστε τα αστειάκια και βάλτε linux να σωθείτε Εγώ ξαναέβλα σήμερα έτσι για να εμπεδώσω
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ στον υπολογιστή που προοριζόταν για αφαίρεση Windows και εγκατάσταση μόνο Debian, είδα πριν 5 λεπτά να φεύγει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών... Fail.
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ στον υπολογιστή που προοριζόταν για αφαίρεση Windows και εγκατάσταση μόνο Debian, είδα πριν 5 λεπτά να φεύγει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών... Fail. Ξέρεις ποια είναι η λύση,ε?Λίνουξ.
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω την αλήθεια, πέρασε από το μυαλό μου.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πλάκα πλάκα 2 φορές έχω φάει το pc όταν πήγα να τα βάλω...στην 3η έμαθα πως μπαινοβγαίνει ο ξεκωλιάρης o grub.
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 έμαθα πως μπαινοβγαίνει ο ξεκωλιάρης o grub. Κοίτα ,αυτό μόνο με λίνουξ λύνεται... με βάλατε στο τριπάκι να σπαμμάρω ανελέητα.Δε φταίω εγώ.Εσείς,ο καφές και το λίνουξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.