liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Την σκαπουλάρανε πάλι οι γαύροι... Έχε χάρη που δεν έπαιζε ο Λαγός... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Α! Άλλαξε τροφοδοτικό.
soturin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πλάκα πλάκα 2 φορές έχω φάει το pc όταν πήγα να τα βάλω...στην 3η έμαθα πως μπαινοβγαίνει ο ξεκωλιάρης o grub. Πριν την πρώτη φορά, έψαξες να μάθεις πώς μπαινοβγαίνει ο grub;
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Είναι η ιδέα μου ή τα ( o)(o ) της καλομοίρας έγιναν πιο "big" in japan?
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όλα τα ( ο)(ο ) γίνονται πιο μεγάλα στην Ιαπωνία.
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ενηλικιώθηκε. Μπορεί να γνώρισε και τον έρωτα.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πριν την πρώτη φορά, έψαξες να μάθεις πώς μπαινοβγαίνει ο grub; την πρώτη φορά δεν ήξερα κάν ότι υπήρχε ο grub,πάνε κανα τεσσάρι χρόνια απο τότε
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όλα τα ( ο)(ο ) γίνονται πιο μεγάλα στην Ιαπωνία. H ατμόσφαιρα; Το νερό; Ενηλικιώθηκε. Μπορεί να γνώρισε και τον έρωτα. Απο όσο ξέρω τα ζυζιά σταματάνε να μεγαλώνουν με την "ενηλικίωση"
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 H ατμόσφαιρα; Το νερό; Τα giant tentacle monsters.
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ΘΕΛΩ! ΝΑ ΠΑΩ! ΣΤΟ BIG IN JAPAN! Βασικά πρέπει να πάω japan... i love these bastards..
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το ρουφήξαμε στο 5'. Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω link... Την σκαπουλάρανε πάλι οι γαύροι...Έχε χάρη που δεν έπαιζε ο Λαγός... Alter.... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ (πάλι) !!! Καλησπέρες κόσμε! Ο Άγιος Ανδρέας τον ήπιε πάλι (σιγά τα νέα) πολύ κοντά στο σπίτι του Wash... (στον Παράδεισο... λίγο έξω από Ξάνθη)... βάζω linux, έχω mac αλλά λύση δεν βρίσκεται για το χάλι μας... Δεν βαριέσαι... καλή καρδιά
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, τι κάναμε σήμερα; Πολλά μετρήσαμε;
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, τι κάναμε σήμερα; Πολλά μετρήσαμε; 3-1... 2 δώρα από τον 15χρονο τερματοφύλακα μας και με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο... το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι πέτυχα επιτέλους με την φωτογραφική μου ένα γκολ!!!!!!!! τόσους αγώνες το κυνηγάω!
Achilles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 3-1... 2 δώρα από τον 15χρονο τερματοφύλακα μας και με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο... το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι πέτυχα επιτέλους με την φωτογραφική μου ένα γκολ!!!!!!!! τόσους αγώνες το κυνηγάω! Με τόσα που τρώτε σε κάθε αγώνα, δεν θα έπρεπε να ήταν και πολύ δύσκολο.
soturin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Alter.... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ (πάλι) !!! Καλησπέρες κόσμε! Ο Άγιος Ανδρέας τον ήπιε πάλι (σιγά τα νέα) πολύ κοντά στο σπίτι του Wash... (στον Παράδεισο... λίγο έξω από Ξάνθη)... βάζω linux, έχω mac αλλά λύση δεν βρίσκεται για το χάλι μας... Δεν βαριέσαι... καλή καρδιά Εγώ πάντως από αυτό καταλαβαίνω ότι ο liopyr είναι ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.